Preotul Cristian Pomohaci, condamnat la inchisoare. A recunoscut TOT!

,

Procurori Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis condamnarea la inchisoare a fostului preot Cristian Pomohaci.

Cristian Pomohaci a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare dupa ce a recunoscut acuzatiile de evaziune fiscala si a semnat un acord de recunoastere a vinovatiei.

„Procurori ai Sectiei de urmarire penala ai criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au finalizat cercetarile si, in conformitate cu dispozitiile art. 478 – 484 din Codul de procedura penala, au semnat un acord de recunoastere a vinovatiei cu inculpatul Pomohaci Cristian Dorin avand ca obiect recunoasterea comiterii faptei si acceptarea incadrarii juridice pentru care a fost pusa in miscare actiunea penala, respectiv savarsirea infractiunii de

evaziune fiscala în forma continuata, prev. de art. 9 alin. 1 lit. a din Legea nr.241/2005, cu aplicarea art. 35 alin. 1 din Codul penal (11 acte materiale)”, a transmis Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, conform Mediafax.ro.

Audiat miercuri la Parchetul General, fostul preot a refuzat sa precizeze, la iesirea de la audieri, daca a facut un accord de recunoastere penteu obtinerea unei pedepse mai usoare.

Cristian Pomohaci este urmarit penal de catre procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justite pentru evaziune fiscal, dup ace nu ar fi declarant peste 150.000 de euro, venituri obtinute din inchirierea celor 11 imobile pe care le detine.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

“Regina Regească”, dezbrăcată de toate secretele! Raluca Bădulescu va face dezvăluiri surprinzătoare, marți, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

ULTIMA ORĂ Universitatea din Washington anunță că numărul REAL al deceselor din România este de TREI ORI mai mare decât cel raportat de autorități

BOMBĂ! S-a aflat cine va câștiga Survivor România 2021! Este totul stabilit

Care este programul de vizitare a Casei Poporului și ce tarife există

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i Romania!”- „Marea relaxare” incepe … la mare!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies