Premiu dupa premiu si succes dupa succes! Anul acesta, Gabriela Cristea si Adelina Pestritu au reusit sa farmece nu numai publicul, ci si juriile

Author: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 02:56

Cele doua vedete de la Kanal D si-au marit colectia de trofee aseara.

Prezinta doua emisiuni de succes, asa ca eforturile lor trebuiau rasplatite. Imbracata cu un sacou roz, pantaloni conici si un „wet look”, Adelina Pestritu a avut o aparitie ravasitoare in cadrul Galei Femeilor de Succes. Cu emotii in glas, bruneta si-a primit bucuroasa premiul.

Si Gabriela Cristea s-a indreptat entuziasmata spre scena. La ce colectie are de premii, unul in plus a fost bine venit.Cum Speak a avut treaba, Adelina a venit doar sa isi ridice premiul si sa fuga apoi repede la emisiune.
Gabi, insa, a fost aplaudata indelung de Tavi.

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies