Premierul Ciucă le felicită pe canotoarele campioane: "Zile de glorie"

,
Nicolae Ciucă

Nicolae Ciucă

Premierul Nicolae Ciucă le-a felicitat pe canotoarele de la U21 și U23, care au cucerit medalii la Campionatele Mondiale.


In articol:

"Premierul Nicolae-Ionel Ciucă: Zile de glorie pentru canotajul românesc! Performanțele echipei feminine a României la Campionatele Mondiale de Canotaj Under-19 și Under 23 ne bucură și ne fac mândri!

Împreună cu ceilalți sportivi de excepție, canotoarele noastre sunt sursă de inspirație pentru copiii și tinerii români, sunt adevărate modele ce dovedesc că seriozitatea și perseverența duc către performanță.Calde felicitări și mult succes mai departe!", a apărut pe contul de Facebook al Guvernului României.

România a cucerit, duminică, patru medalii la Campionatele Mondiale de canotaj Under-19 de la Varese (Italia), una de aur, una de argint şi două de bronz. În clasamentul pe medalii țara noastră a ocupat locul 6.

România, 4 medalii la Campionatele Mondiale de canotaj U19

Medalia de aur a fost câştigată de echipajul de patru vâsle feminin, compus din Andreea Todorică, Iulia Valentina Nedelcu, Delia Mirabela Gradinaciuc şi Ana-Maria Matran.

Medalia de argint a fost obţinută de sportivele din echipajul de patru rame feminin, Iuliana Isabela Boldea, Elena Silvia Mocanu, Andreea Nicoleta Dinu şi Valentina Amalia Azoiţei.

Canotaj

Canotoarele României ne-au făcut mândri!

[Sursa foto: Comitetul olimpic și sportiv român]

Medalii de bronz au fost adjudecate de echipajul de patru plus unu rame feminin, compus din Narcisa-Florentina Negură, Andreea Petraş, Beatrice Piseru, Georgiana Blănariu şi Irina Lucia Andreea Despa, precum şi de barca de patru rame masculin, în componenţa Cosmin Iulian Pleşescu, Eduard Angel Moldovan, Nicolae Răzvan Stoian şi Marian Ştefan Dunca.

Pe locul 4 s-a clasat echipajul de 8+1 feminin, compus din Ioana Ruxandra Pascovici, Eugenia Daniela Robitu, Narcisa-Florentina Negură, Andreea Petraş, Andreea Bianca Marin, Georgiana Blănariu, Beatrice Piseru, Andra Elena Filote şi Irina Lucia Andreea Despa.

Andrei-Vlad-Robert Vatamaniuc şi Iliuţă-Leontin Nuţescu au ocupat locul 5 în finala probei de dublu rame masculin.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Klaus Iohannis a cerut intoleranță față de plagiat, într-un discurs susținut în deschiderea noului an universitar, în condițiile în care Nicolae Ciucă a fost acuzat de plagiat...

ANPC răspunde după ce Blue Air a făcut plângere penală la Parchetul General: Au păcălit cu bună știință câteva sute de mii de pasageri

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Lula Da Silva l-a învins pe Jair Bolsonaro în primul tur al alegerilor prezidențiale de duminică din Brazilia! Următorul tur are loc pe 30 octombrie

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies