Premiera la “Vulturii de noapte”. Victor Slav, Catalin Cazacu si Giani Kirita, cooptati in bandul Lidiei Buble?

In aceasta seara, la ora 23:00, “Vulturii de noapte” revine in forta, cu o editie spectaculoasa si invitati de seama. Printre artistii care vor fi prezenti in late night show-ul prezentat de Victor slav, Catalin Cazacu si Giani Kirita se numara si Lidia Buble, una dintre cele mai apreciate cantarete din Romania.

Intr-unul din momentele puse in scena, in editia din aceasta seara, prezentatorii emisiunii isi pun in valoare veleitatile artistice si calitatile vocale, interpretand, printr-un playback “autentic”, o celebra melodie a anilor 2000.

Imediat dupa prestatia lor artistica, cei trei “vulturi” ii lanseaza o propunere de nerefuzat Lidiei Buble, care se declara incantata de o viitoare colaborare cu prezentatorii emisiunii “Vulturii de noapte”.

 “Lidia, Connect-R, care dintre voi ne ia si pe noi in trupa? Mergem bine si pe dans, nu doar pe voce. Noi suntem niste profesionisti”, spune Victor Slav.

Nu ratati o noua editie “Vulturii de noapte”, difuzata in aceasta seara, la ora 23:00, la Kanal D, la carma late night show-ului aflandu-se cei trei buni prieteni Victor Slav, Catalin Cazacu si Giani Kirita.  

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate