Prazul, leguma minune care invinge ciroza si diabetul

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.

Aflati inca in postul Craciunului, consumul de praz poate fi benefic pentru sanatate.

Consumat in stare cruda, sub forma de suc, decoct sau vin, prazul este placut la gust, dar are si numeroase proprietati.

Prazul se folosea inca din Antichitate, atat ca aliment, cat si ca leac tamaduitor,datorita unei compozitii chimice foarte echilibrate: apa, in procent de 87-90%, hidrati de carbon, proteine, grasimi, substante minerale, ulei volatil si vitaminele A, B1, B2 si C.

Citește și: VIDEO De ce a crescut Dan Helciug departe de mama lui? Decizia tatălui care i-a vrut binele la acea vreme: „Tata a preferat să facă acest gest șocant, care ne-a cauzat multe traume.”

Citește si: Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp îngroapă „securea războiului”. Vor urca împreună pe scenă după 6 ani de la divorț! Chiar artista a făcut anunțul: „Publicul ne iubește”

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

 

Taguri: