Prazul, leguma minune care invinge ciroza si diabetul

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.

Aflati inca in postul Craciunului, consumul de praz poate fi benefic pentru sanatate.

Consumat in stare cruda, sub forma de suc, decoct sau vin, prazul este placut la gust, dar are si numeroase proprietati.

Prazul se folosea inca din Antichitate, atat ca aliment, cat si ca leac tamaduitor,datorita unei compozitii chimice foarte echilibrate: apa, in procent de 87-90%, hidrati de carbon, proteine, grasimi, substante minerale, ulei volatil si vitaminele A, B1, B2 si C.

Citește și: O altă tragedie a avut loc în cartierul Cosmopolis, unde Teodora Marcu a fost ucisă. Un tânăr a fost înjunghiat

Citește si: Noi imagini cu Mihaela Rădulescu la funeraliile iubitului său! Vedeta privește în gol și face un gest tulburător înainte de a intra în încăperea cu trupul neînsuflețit al lui Felix Baumgartner

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

 

Taguri: