Prăjitura Raffaello. Toata lumea stie gustul bomboanelor Raffaello. Sunt acei bulgarasi delicati, imbracati in fulgi de nuca de cocos, cu crema dulce si inima de migdala – vorba reclamei.
Prăjitura Raffaello. Daca si tu indragesti aceste bomboane si ai manca in nestire, iata o solutie care in mod sigur iti va surade: prepara acasa prajitura Raffaello, inspirata de celebrele bomboane, ca sa te bucuri pe saturate de acest gust minunat de cocos. In ciuda aparentelor, prajitura se prepara foarte usor.
Prăjitura Raffaello. INGREDIENTE
250 g biscuiti vanilie 500 ml lapte 2 linguri amidon 4 linguri nuca de cocos 4 linguri zahar 100 g unt
1. Separa o treime din cantitatea de lapte, iar restul da-o la fiert. In laptele pastrat dizolva zaharul, amidonul si nuca de cocos cat mai bine, incat sa nu formeze cocoloase.
2. Cand laptele clocoteste, adauga amestecul de ingrediente si amesteca pana ce crema s-a ingrosat. Adauga untul si amesteca pana cand se topeste complet. Lasa crema de cocos la racit pentru 10 minute.
Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.
Felix Baumgartner a fost înmormântat miercuri, 30 iulie, după ce fanii și prietenii au avut ocazia să-și ia rămas bun la casa funerară Schoosleitner din Thalgau.