Prăjitura Raffaello. Toata lumea stie gustul bomboanelor Raffaello. Sunt acei bulgarasi delicati, imbracati in fulgi de nuca de cocos, cu crema dulce si inima de migdala – vorba reclamei.
Prăjitura Raffaello. Daca si tu indragesti aceste bomboane si ai manca in nestire, iata o solutie care in mod sigur iti va surade: prepara acasa prajitura Raffaello, inspirata de celebrele bomboane, ca sa te bucuri pe saturate de acest gust minunat de cocos. In ciuda aparentelor, prajitura se prepara foarte usor.
Prăjitura Raffaello. INGREDIENTE
250 g biscuiti vanilie 500 ml lapte 2 linguri amidon 4 linguri nuca de cocos 4 linguri zahar 100 g unt
1. Separa o treime din cantitatea de lapte, iar restul da-o la fiert. In laptele pastrat dizolva zaharul, amidonul si nuca de cocos cat mai bine, incat sa nu formeze cocoloase.
2. Cand laptele clocoteste, adauga amestecul de ingrediente si amesteca pana ce crema s-a ingrosat. Adauga untul si amesteca pana cand se topeste complet. Lasa crema de cocos la racit pentru 10 minute.
Într-un context economic marcat de scumpiri, unele primării încearcă să ofere sprijin financiar persoanelor vârstnice și celor cu venituri mici, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.
Caz tragic în Florida, unde un băiețel de doi ani și-a pierdut viața după ce ar fi primit o doză mult prea mare de potasiu, recomandată din greșeală în rețeta prescrisă.