Prajitura Pavlova cu visine

,
DSCN7100

Cost estimativ: 40 lei pentru 6 persoane


Ingrediente

4 albusuri
2 lingurite amidon
120 g zahar brun
1 lingurita de extract de vanilie
300 g visine congelate
1 lingura de zahar pudra
200 ml frisca lichida
150 g iaurt
O mana de fulgi de migdale

Mod de preparare

Preincalzim cuptorul la 150°C/ gaz 2 si pregatim o tava cu hartie de copt pe ea.
Batem albusurile ca pentru bezea impreuna cu zaharul, apoi adaugam amidonul si vanilia amestecand usor.
Punem compozitia in tava si dam la cuptor timp de 30 minute. Scadem temperatura usor la 120°C si mai lasam la copt timp de 1 ora, apoi oprim cuptorul si lasam usa intre-deschisa pana bezeaua s-a racit complet.
Intr-o craticioara punem la fiert 2 treimi din visine impreuna cu zaharul (pe care in prealabil le-am blendat cateva minute) si cateva linguri de apa si fierbem pana avem un sirop gros, dam la o parte si lasam sa se raceasca putin.
Batem frisca sa prinda putin volum si o amestecam cu iaurtul apoi le turnam peste bezea, adaugam sosul de visine, presaram cu restul de visine si cu fulgii de migdale.

 

Citește și:

De pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”, direct pe coperta de revista! “Cover Girl”, conceptul inedit care le va provoca stilistic pe concurente, in editia de sambata seara...

SFIDĂTOR În plină pandemie, un medic a fost prins când lua mită: a fost reţinut pentru 24 de ore

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

Lia Olguta Vasilescu: "Pensiile aflate pe legi speciale se dubleaza! Daca v-am spus ca sunt si prosti si iresponsabili"

Spitalul Metropolitan Bucuresti, cand incepe constructia primului spital inteligent din Romania


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies