Prajitura de post: gogosi cu gem! Nu ai mancat nimic mai bun!

Aceasta reteta gustoasa de gogosi cu gem este delicioasa. Se prepara rapid.

Ingrediente:

500 g faina
150 ml apa
2 linguri de zahar
2 linguri ulei
50 ml suc de portocala proaspat stors
1 lingura zeama de lamaie
12 g drojdie proaspata
un praf de sare
zahar vanilat pentru pudrat
ulei pentru prajit
gem pentru umplut

Instructiuni:

Pregatim mai intai maiaua intr-un castronel, amestecand 1 lingurita de zahar cu drojdia si 2 linguri de apa calduta. Dupa 10 minute cand a crescut maiaua o adaugam peste faina. Urmeaza apa calduta in care a fost topit zaharul, sucul de portocala si lamaie si uleiul. Framantam bine si lasam sa creasca 30 de minute.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate