Poza de colecție postată de Theo Rose, la doar câteva zile după ce a născut: „Am uitat să vă arăt”. Artista radiază de fericire în permanență

Author: Andreea Buinoschi

De curând, Theo Rose a plecat la bunica ei, în vizită

Sursa: Instagram

Theo Rose a născut în urmă cu doar câteva zile și, de curând, pentru a marca un alt moment important din viața ei, a postat o fotografie cu o persoană specială din viața ei.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Theo Rose a născut. Aceasta a dus pe lume primul ei copil și al lui Anghel Damian și este cum nu se poate mai fericită. Artista radiază de bucurie și susține că viața ei abia acum începe.

Theo Rose, fotografie rară alături de străbunica ei

Theo Rose se bucură din plin de etapa frumoasă care a început în viața ei, odată cu venirea pe lumea a lui Sasha Ioan.

De fiecare dată când apare în mediul online, aceasta radiază de fericire și se vede că fiul ei o împlinește în totalitate.

Citește și: Primul mesaj transmis de Lia Bugnar, după ce Theo Rose a născut: „Trebuie protejat”. Fosta iubită a lui Anghel Damian nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume

De curând, Theo Rose a plecat la bunica ei, în vizită, pentru ca micuțul de doar câteva zile să își cunoască străbunica.

Artista a postat o fotografie emoționantă cu cei doi, în care străbunica ei apare ținându-l în brațe pe micuțul Sasha Ioan.  „Am uitat să vă arăt asta. Străbunica pentru prima dată”, a scris Theo Rose, în dreptul fotografiei cu aceasta și cu fiul său.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cu doar câteva zile în urmă, Theo Rose a mers acasă la părinții ei, unde nu doar că a fost întâmpinată foarte frumos, cu multe flori și cu multă iubire, dar s-a

bucurat și de venirea unui preot, care a citit rugăciuni atât pentru mamă, cât și pentru fiul ei.

Theo Rose este mai fericită ca niciodată

De când a devenit mamă, Theo Rose este din ce în ce mai fericită. Aceasta trăiește la maximum fiecare clipă petrecută alături de fiul ei și, în prima dimineață de după externare, a încercat să le explice fanilor cum se simte cu exactitate.

„E o stare, zici că sunt beată, zici că sunt de pe altă planetă, nu-mi revin, zici că nu este adevărat.  Am ieșit pe balcon, e prima dimineață acasă, a fost o noapte foarte frumoasă. Mă înțeleg cu copilul ăsta ceva extraordinar, nu știu cum să vă explic.  E o treabă asta cu mamele…”, povestea Theo Rose, în urmă cu ceva vreme.

Citește și: Sora lui Theo Rose, mesaj emoționant după ce artista a născut: "Lacrimi de fericire"

Încă nu se știe data la care botezul lui Sasha Ioan va avea loc, dar artista a decis ca sora ei să fie părintele spiritual al fiului său. Amândouă sunt extrem de fericite, iar sora lui Theo Rose este onorată de această oportunitate.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!