Povestea lui Bryan Johnson, sau cum să plătești 2 milioane de dolari pe an ca să rămâi tânăr

Author: Bianca Vidoi
Povestea lui Bryan Johnson, sau cum să plătești 2 milioane de dolari pe an ca să rămâi tânăr
Sursa: Instagram bryanjohnson_

Bryan Johnson este un milionar american ce plătește 2 milioane de dolari pe an pentru a își menține corpul cât mai tânăr, iar aceasta este povestea sa.

Bryan Johnson a devenit celebru pentru investiția de 2 milioane de dolari pe care o face în fiecare

an, ce îi ajută organismul să întinerească. Iată povestea lui Bryan Johnson.

Citește și: Cum arată casa în care a copilărit Nicolae Ceaușescu. Au trecut 105 ani de la nașterea acestuia

Povestea lui Bryan Johnson

Bryan Johnson este un milionar american, de 45 de ani, ce activează în domeniul biotehnologiei, ce cheltuiește, anual, 2 milioane de dolari pentru a

încerca să inverseze procesul de îmbătrânire. Analizele sale arată absolut impresionant, inima acestuia arătând ca cea a unui bărbat de 37 de ani, pilea unui de 28 de ani capacitatea pulmonară a unui adolescent de 18 ani și inflamarea gingivală a unuia de 17 ani.

Principalul scop al acestuia este să ajungă la vârsta biologică a unui băiat de 18 ani, iar pentru a își îndeplini visul, bărbatul va trebui

să ia parte la experiment intens și îndelungat, pe care îl numește „Project Blueprint”.

Bărbatul a declarată că nu s-a simțit niciodată mai bine de când a început să țină regimul impus pentru a ajuta procesul de inversare a procesului de îmbătrânire. Bryan Johnson mănâncă peste 30 de kilograme de legume pe lună și urmează 10-20 de terapii pe diferite organe ale corpului pentru ca medicii să înțeleagă ce trebuie făcut pentru a

reduce daunele cauzate în timp. De când milionarul a început experimentul, mai exact în anul 2013, ritmul de îmbătrânire a acestuia a încetinit deja cu 25%, iar experimentul va dori să îl împărtășească și cu alte persoane pentru a afla secretul tinereții veșnice.

„Ideea a fost să construiesc un sistem care să aibă grijă de mine mai bine decât aș putea eu. A inclus oprirea comportamentelor autodistructive și am început să măsurăm fiecare organ, să ne uităm la ficatul și rinichii și inima și plămânii și să aflăm de ce au nevoie pentru a fi într-o stare optimă, nu doar ideală, ci într-o stare mai tânără.", a declarat bărbatul, potrivit 9now.nine.com.au.

Citește și: Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani

Citește și: Au fost acordate primele vouchere pentru fertilizarea in vitro. Anunțul făcut de Gabriela Firea: "Decontăm două vouchere, unul de 5.000 de lei și unul de 10.000 de lei"

De ce oamenii caută leacul pentru tinerețe veșnică?

Îmbătrânirea este un proces normal ce face parte din viața noastră, însă oamenii se adaptează mai greu acestor schimbări fizice. De la copilărie la adolescență, după care la maturitate, ca mai târziu la sfârșitul vieții.

Carl Gustav Jung a fost un psiholog, medic și psihiatru ce credea că omul a pierdut o valoare necesară și inevitabilă a vieții, moartea. În trecut, acesta era considerat un eveniment natural, de care oamenii nu se fereau, însă acum, oamenii își doresc să fie tineri cât mai mult, să uite că există un sfârșit.

Povestea lui Bryan Johnson, sau cum să plătești 2 milioane de dolari pe an ca să rămâi tânăr

Acesta a avut un elev, Hillman, ce îi duce credințele mai departe, spunând că oamenii încearcă să recurgă la fel și fel de operații și tratamente pentru a rămâne tineri, însă în acest mod vor trăi viața într-un mod ce nu este natural.

Citește și: Este oficial: Indemnizația de creștere a copilului pentru mamele de gemeni, tripleți sau multipleți crește cu 50%

Surse: Instagram bryanjohnson_, guerrillaradio.ro, hotnews.ro

 


Raed Arafat a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a răspuns acuzațiilor primite în legătură cu tragedia de la Colectiv, demontând informațiile care au circulat și spunând, clar și răspicat, că nu este vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat.