Povestea din spatele noului film Asterix și Obelix: The Middle Kingdom

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 01 feb 2023, 17:51

Povestea din spatele noului film Asterix și Obelix: The Middle Kingdom

Sursa: Facebook Astérix et Obélix

Asterix și Obelix: The Middle Kingdom este filmul cu numărul cinci ce îi are în rolurile pe Asterix și Obelix, personaje îndrăgite de miliarde de oameni, iar aceasta este povestea din spatele filmului.

Astăzi s-a lansat filmul Asterix și Obelix: The

Middle Kingdom, la 11 ani de la apariția ultimei producții cinematografice ce îi are pe cei doi eroi în rolurile principale. Iată care este povestea filmului.

Citește și: 4 filme cu Asterix si Obelix pe care trebuie neapărat să le vezi

Povestea filmului Asterix și Obelix: The Middle Kingdom

Acțiunea filmului are loc în anul 50 înainte de Hristos,

atunci când împărăteasa Chinei a fost întemnițată. Această lovitură de stat a fost posibilă cu ajutorul lui Deng Tsin Qin, un prinț ce a trădat-o pe împărăteasă.

Prințesa Sass-Yi este fata femeii întemnițate, iar aceasta a avut nevoie de ajutorul negustorului Finalthesis și a gărzii sale de corp, Mai Wei, pentru a cere ajutorul războinicior cunoscuți, Asterix și Obelix. Cei doi sunt cunoscuți în toată lumea pentru puterea supraomenească pe care cei doi

o au, datorită unei poțiuni magice.

Cei doi eroi acceptă să o ajute pe prințesă să își elibereze mama, dar și țara, iar de acolo va începe călătoria lor în Regatul de Mijloc, locul spre care se îndreaptă și Cesar alături de armata sa.

Citește și: „E cadavru viu!” Ionuț este în comă, după ce s-a dus la medic cu o durere de măsea

Citește și: 5 filme cu Gerard Depardieu pe care nu trebuie să le ratezi

Cine sunt Asterix și Obelix, cele două personaje îndrăgite de miliarde de oameni

Asterix și Obelix au fost creați de două persoane, de scenaristul René Goscinny și de caricaturistul Albert Uderzo, iar cele două personaje au apărut prima dată într-o revistă, în anul 1959. Această idee a apărut după ce și-a adus aminte de puținele informații ce se aflau în cărțile de istorie, aceștia au dorit să facă o scurtă istorie, asta deoarece cărțile nu le ofereau o claritate exactă, cel puțin nu la acea perioadă.

Cei ce le-au dat viață personajelor Asterix și Obelix au murit, însă povestea celor doi galii va fi după mai departe de o altă echipă de succes. Asterix și Obelix au apărut inițial în benzi desenate, după care personajele au ajuns pe marile ecrane, făcându-se 5 filme care să le spună povestea minunatelor personaje.

Povestea din spatele noului film Asterix și Obelix: The Middle Kingdom

Creatorii celor două personaje au decis să pună cap la cap o poveste ce are loc în anul 50 înainte de Hristos, într-un sat ce a rezistat luptei cu taberele romane, însă acest lucru s-a încheiat în momentul în care o poțiune magică a apărut în poveste. Această poțiune ajunge să îi ajute în această confruntare, dar și în celelalte călătorii pe care personajele le vor avea.

Citește și: Nunta celebrului Ozcan Deniz în imagini! Iată principalele momente ale fericitului eveniment cuprinse într-un clip video spectaculos! Cei doi miri s-au pregătit pas cu pas pentru ziua cea mare în care și-au unit destinele!

Surse: Facebook Astérix et Obélixcinemagia.ro, actualidadliteratura.com 

 


Bianca, atac aprig la adresa lui Robert! Concurenta și-a ieșit din minți în clipa în care s-a simțit invidiată pentru relația ei cu Alex! „Robert e ofticat de moare, transpiră!”