Poveste incredibila! Micuta asta si-a salvat fratiorul de la moarte! Te va impresiona pana la lacrimi!

Tessie este o fetita de sase ani care se vrea sa stie tot. La un moment dat, a auzit o conversatie a parintilor sai despre fratiorul sau, Ted.

Parintii spuneau ca micutul este foarte bolnav si ca nu au bani sa plateasca tratamentul de care are nevoie. Tatal a mentionat si ca "doar un miracol il poate salva pe Ted acum".

Tessie a fugit in dormitor si a pus mana pe borcanul in care isi tinea toate economiile. A varsat banii si a inceput sa ii numere, apoi a mers cu ei la farmacie.

A asteptat cuminte ca asistentul sa o observe, insa parea sa fie in conversatie cu altcineva. Tessie a inceput sa sara intr-un picior in incercarea de a-i atrage atentie. Asistentul nu a reactionat, asa ca a inceput sa tuseasca. Nicio reactie. La final, a luat o moneda si a aruncat-o in geam.

"Ce doresti? Nu vezi ca vorbesc cu fratele meu din Chicago pe care nu l-am mai vazut de cativa ani?", a raspuns rastit asistentul.

"Ok, dar eu vreau sa-ti vorbesc despre fratele meu. Este foarte bolnav, asa ca vreau sa cumpar un miracol. Numele lui este Ted si are ceva foarte rau care ii creste in cap. Tata a zis ca doar un miracol il mai poate salva. Deci cat costa un miracol?", a povestit micuta.

"Fetito, noi nu vindem miracole aici. Imi pare rau, dar nu te pot ajuta", a spus asistentul.

"Asculta-ma, am bani si pot plati. Daca nu sunt indeajuns de multi, pot sa mai iau. Spune-mi cat costa", a spus si Tessie.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate