Poveste de groaza in judetul Iasi! Un barbat a descoperit in toaleta din curte cadavrul unui om

Author: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 07:23

Cazul este cu atat mai complicat cu cat alti doi barbati din localitate sunt dati disparuti. Iar banuielile rudelor sunt ingrozitoare.

Pe ulitele din localitatea Victoria domneste groaza. De cand cadavrul a fost descoperit, familia celui ucis, dar si cele ale celor doi disparuti nici ca mai au liniste.

Oroarea a iesit la iveala azi, la o zi dupa ce tanarul si-a descoperit tatal mort. Fiul care nu mai daduse de multa vreme pe la casa batranului s-a dus inspre toaleta din curte. Acolo a simtit cum i se taie rasuflarea cand a dat cu ochii de un picior ingropat.

Ca sa ajunga la cadavru, a fost nevoie de un utilaj care sa sape in pamant.  Curios e ca ieri, politia, chemata de rudele celui care s-a sinucis, n-a banuit o clipa ca la cativa metri distanta de ei zace cadavrul altui om.

De cand s-a aflat cumplita veste, rudele altor doi dati disparuti sunt disperate. Se tem ca si barbatii lor au fost ucisi si ingropati asemeni celui gasit fara viata si ascuns in hazna.

Ultima oara cand aceasta femeie l-a vazut pe nasul ei a fost pe 14 decembrie, anul trecut. Stie doar ca s-a intors de la o inmormantare. De atunci, parca si el a intrat in pamant.

„Mi-e dor de tine, Ana! Ne vom întâlni acolo mai târziu”. Când și unde va fi înmormântată Ana Oroș, femeia atacată de câini în zona Lacul Morii

Pentru ca de luni bune, nimeni n-a mai primit un semn de viata de la el, familia i-a facut toate randuielile. Unele voci sustin ca omul ar fi fost ucis si ingropat intr-o casa parasita.

O poveste, parca, trasa la indigo este si in familia altui barbat. Din iulie 2014, nimeni nu l-a mai vazut. Si politia l-a cautat in zadar. Gheorghe Ursache, cel spre care toti localnicii arata cu degetul ca si-ar fi ucis prietenii de pahar, era un om temut in sat. Cunoscut cu afectiuni psihice, nu de putine ori semana teroare pe ulite.

Oamenii sunt convinsi ca, intr-un moment de ratacire, barbatul si-a omorat amicii si i-a ingropat in locuri diferite.

Insa, cei care vor putea cu adevarat sa faca lumina in acest caz sunt procurorii. Ei trebuie sa afle daca intr-adevar exista o legatura intre barbatul care s-a sinucis, cadavrul din hazna si cei doi disparuti.

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies