Porc cu sos de bere si cartofi crocanti

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 feb 2017, 03:59

Reteta preparata de Petru Buiuca!

 

Porc cu sos de bere si cartofi crocanti
Ingrediente
Muschi de porc
Bere bruna
Zahar brun
Cartofi
Ceapa galbena
Rosii cherry
Condimente: boabe coriandru, rozmarin, cimbru, sare, piper, chilli praf
Mod de preparare
Se prajeste carnea de porc putin unt sau ulei de floarea soarelui. Il condimentam cu sare, piper si chilli.
In functie de bucata de carne sau grosime, il gatim corespunzator (pentru un muschi de porc de aprox 1.5 cm grosime si 150 gr il gatim aprox 12-14 min).
Sosul de bere se face cu zahar brun si bere bruna/neagra, la foc mic, pana se ingroasa si se face de consistenta unei mieri usor diluate.
Restul de legume le gatim la cuptor (cartofii ii fierbem in prealabil).


Ingrediente


Muschi de porc 
Bere bruna
Zahar brun
Cartofi
Ceapa galbena
Rosii cherry
Condimente: boabe coriandru, rozmarin, cimbru, sare, piper, chilli praf


Mod de preparare


Se prajeste carnea de porc putin unt sau ulei de floarea soarelui.
Il condimentam cu sare, piper si chilli. 
In functie de bucata de carne sau grosime, il gatim corespunzator (pentru un muschi de porc de aprox 1.5

cm grosime si 150 gr il gatim aprox 12-14 min).
Sosul de bere se face cu zahar brun si bere bruna/neagra, la foc mic, pana se ingroasa si se face de consistenta unei mieri usor diluate. 
Restul de legume le gatim la cuptor (cartofii ii fierbem in prealabil).

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

Taguri: