POMPIERUL cu suflet de aur! Nu s-a lasat pana nu a salvat un pui de pisica dintr-un incendiu VIDEO EMOTIONANT

POMPIERUL cu suflet de aur! Nu s-a lasat pana nu a salvat un pui de pisica dintr-un incendiu VIDEO EMOTIONANT

In subsolul cuprins de flacari, pompierii au gasit un catel, dar si o pisica. Nu mai respira.

 In subsolul cuprins de flacari, pompierii au gasit un catel, dar si o pisica. Nu mai respira. Desi convins ca nu mai traieste, pe unul dintre militari nu-l lasa inima sa o abandoneze si o duce afara, pe brate.

E incredibil prin ce trece bietul pui de pisica. Cu toate ca a fost scos in ultima clipa, pare mai mult mort decat viu. Zace intins pe pamant, chinuindu-se sa traiasca, in vreme ce proprietarii casei si pompierii isi vad, apoi, de ale lor. Nimeni nu pare sa mai fie interesata de soarta ei. Pana cand.

Pompieri vede ca pisica face eforturi sa respire, iar instinctul de salvator il face sa nu o lase la greu. Impreuna cu un coleg se asaza langa ea si amandoi incearca sa-si dea seama cum ar putea sa o ajute, desi nu sunt medici veterinari.  
Gestul pe care l-a facut, apoi, unul dintre ei e uimitor! Iata ce decizie a luat.

V-ati fi asteptat la asa ceva? Ca sa-l ajute pe puiul nevinovat sa supravietuiasca, pompierul l-a conectat la tubul sau de oxigen.

Pana la urma, oameni ori animale, resspiram cu totii acelasi aer. Iar dupa cateva minute, s-a intamplat si minunea. Imediat ce si-a revenit, matza a si tras un mieunat zdravan in semn de multumire salvatorului ei. E minune ca a fost readusa la viata, spune medicul veterinar in grija caruia a ajuns felina. 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate