Polonia a intrat în vizorul Republicii Cecene. Ramzan Kadîrov spune când va începe invazia acesteia

,
kadîrov-polonia-ucraina

Polonia a intrat în vizorul Republicii Cecene. Ramzan Kadîrov spune când va începe invazia acesteia

[Sursa foto: Captură YouTube]

Ramzan Kadîrov, liderul Republicii Cecene, a pus gând rău Poloniei. Acesta susține că este gata să atace Polonia imediat ce va primi ordinul, pentru a-i arăta cu cine are de-a face. Războiul din Ucraina nu a distrus doar liniștea țării noastre vecine, ci și liniștea mondială.


In articol:

Încă de pe data de 24 februarie, atunci când a început războiul din Ucraina, Polonia s-a numărat printre cei mai aprigi susținători ai acesteia.

Polonia a trimis ajutor militar, ajutor umanitar și a primit refugiații ucraineni, fără să stea pe gânduri.

În timp ce țările învecinate au primit oamenii care au fugit de bombe și întreaga planetă și-a arătat sprjinul pentru Ucraina, Republica Cecenă s-a alăturat Rusiei din toate punctele de vedere. Așadar, dușmanii Rusiei au devenit și dușmanii lui Ramzan Kadîrov.

Ramzan Kadîrov spune în ce condiții va ataca Polonia

„Chestiunea Ucrainei este încheiată. Sunt interesat de Polonia. Ce încearcă să obțină Polonia? După Ucraina, dacă primim ordin, în 6 secunde vă arătăm de ce suntem în stare. Mai bine vă retrageți armele și mercenarii”, a spus acesta prin intermediul unui mesaj postat pe Twitter de către un jurnalist BBC, conform Newsweek, relatează Digi24.ro.

Citeste si: Legătura șocantă dintre actorul Burak Ozcivit și sângerosul lider cecen, Ramzan Kadîrov. Ipostazele surprinzătoare în care au fost prinși cei doi

Mai mult decât atât, în ultimele trei luni, din cauza faptului că războiul din Ucraina continută să ia amploare, Polonia și-a exprimat îngrijorarea cu privire la intențiile Rusiei de a o ataca, primind, iată, sprijin din partea Republicii Cecene.

kadîrov-polonia-ucraina

Polonia a intrat în vizorul Republicii Cecene. Ramzan Kadîrov spune când va începe invazia acesteia

[Sursa foto: Istock]

Ramzan Kadîrov spune că Polonia trebuie să fie pregătită pentru consecințe

În urmă cu doar câteva săptămâni, Serghei Andreev, ambasadorul rus de la Varșovia, a fost stropit cu vopsea roșie, simbolizând sângele ucrainenilor, în timp ce a depus o coroană de flori în memoria soldaților sovietici din Varșovia.

Liderul Republicii Cecene vrea ca Polonia să lea „ceară scuze oficial pentru ce i-a făcut ambasadorului”, adugând că „N-o să trecem cu vederea peste asta, să țineți minte ”.

Ramzan Kadîrov a lăudat uciderile cauzate de armata sa

Prin intermediul unui video încărcat pe contul său de Telegram, Ramzan Kadîrov s-a declarat încântat de ceea ce armata cecenă a făcut. Acesta a făcut referire la luptele care s-au dus între trupele de la Combinatul Azovstal și armata cecenă.

Citeste si: Ce avere are Ramzan Kadîrov, liderul cecen trimis de Putin să lupte în Ucraina

„Prieteni, așa arată superioritatea de luptă. Soldații Regimentului de Poliție cu scop special numit după Eroul Rusiei Akhmat-Khadzhi Kadîrov, conduși de comandantul lor, dragul meu frate Zamid Cialaiev, nu lasă gașca Bandera să scape. Băieții noștri asaltează activ uzina metalurgică Azovstal, unde rămășițele militanților batalioanelor naționale și-au găsit adăpost în acest moment.

Fără să se gândească de două ori, luptătorii ceceni au decis să elimine ținta detectată, urmată de executarea rapidă a sarcinii. Prin eforturile vitejilor noștri războinici, rândurile militarilor ucraineni se răresc rapid. Mulți sunt încolțiți și știm cu toții bine ce îi așteaptă”, a mai spus Kadîrov, conform Gandul.ro.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Imaginea care i-a făcut să exclame până şi pe inspectorii RAR: „E păcat să pui şurub unde poţi lega cu sârmă, adică funie“

Grupul de hackeri ruși Killnet amenință statele care susțin Ucraina! România este și ea pe listă

Suntem zmei în online: Aproape jumătate din vânzările online din Europa de Est sunt făcute de români

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Ambasadorul Rusiei a fost umilit la Varșovia! Oficialul a fost stropit cu vopsea drept în față. Acum, Rusia amenință Polonia cu răzbunare

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies