Politistii au descins in casa soferului care a amenintat cu pistolul in trafic zilele trecute! Iata ce au gasit anchetatorii in locuinta sa!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 22 iul 2022, 06:10
Anchetatorii au facut perchezitii in locuinta soferului pistolar.

Politistii din Dolj au descins in casa soferului care a creat teroare pe un drum judetean de langa Craiova zilele zilele trecute.

Pe 28 februarie 2021, un sofer a fost amenintat in trafic de un tanar teribilist aflat la volanul unui bolid marca BMW, intr-o urmarire ca-n filme pe un drum de langa Craiova. Intreaga secventa desprinsa parca din filmele de actiune a fost filmata de camerele de supraveghere de pe masina.

Urmarire ca-n filme pe o sosea de langa Craiova

Totul s-a petrecut pe un drum judeatean din apropierea Craiovei, unde, un sofer aflat in trafic nu l-a lasat pe tanarul din bolidul rosu sa ii taie fata.

Gestul l-a scos efectiv din minti pe tanarul teribilist care a mers mai intai sute de metri in marsarier pentru a incerca sa il prinda pe cel care il sicanase. Apoi acesta a reusit sa intoarca intr-o intersectie si l-a urmarit pe celalalt sofer incercand de nenumarate ori sa-l depaseasca insa fara sorti de izbanda deoarece veneau multe masini din sens opus. In cele din urma, tanarul sofer enervat peste masura a iesit pe geamul masinii cu un pistol in mana, facandu-i adversarului sau semne disperate sa opreasca.

Politistii din Dolj au descins in locuinta soferului pistolar! Ce au descoperit acolo oamenii legii?

In cursul zilei de luni, 1 martie 2021, politistii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase Dolj, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Craiova, au descins in casa soferului care a amenintat cu pistolul in trafic zilele trecute un alt conducator auto, din comuna Salcuta, judetul Dolj.

Tanarul de 22 de ani este acuzat ca a amenintat in trafic cu pistolul un alt sofer.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Potrivit primelor informatii transmise de autoritati din Dolj, in urma perchezitiilor desfasurate in locuinta acestuia, politistii au descoperit doua pistoale tip airsoft, sapte butelii de gaz aferente unuia dintre pistoale si 50 de bile de plastic. Toate bunurile gasite de anchetatori au fost ridicate. Se pare ca in momentul cand tanarul a fost interogat de politisti, acesta le-ar fi raspuns ca nu era un pistol, ci era o cheie de masina.

"Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii doljeni au găsit la adresa respectivă două pistoale tip airsoft, a căror deţinere nu este supusă autorizării, şapte butelii de gaz aferente unuia dintre pistoale şi 50 de bile de plastic. Bunurile identificate au fost ridicate de poliţişti pentru continuarea cercetărilor",  potrivit unui comunicat al IPJ Dolj.

Pe de alta parte, soferul din Bucuresti, a marturisit cum a fost amenintat in trafic cu un pistol de soferul masinii rosii care l-a urmarit, in urma unor sicane petrecute pe drumul judetean.

„Nu m-am gândit că se va ajunge aici dacă nu ma dau imediat la o parte. A scos pistolul şi l-a îndreptat spre mine”, a spus soferul amenintat in trafic cu pistolul, potrivit wowbiz.ro

 

 

Taguri:

Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!