POLITICA DE COOKIES

Confidentialitatea informatiilor este o responsabilitate permanenta si, prin urmare, ne asumam ca vom actualiza din cand in cand acest document de informare pe masura ce vom intreprinde noi practici privind datele cu caracter personal sau vom adopta noi politici de confidentialitate.

In ceea ce priveste prelucrarea datelor bazate pe consimtamant (dupa cum este descris mai jos), va vom notifica orice modificare si vom solicita consimtamantul dvs. suplimentar.

Regulamentul GDPR ne obliga, in primul rand, sa oferim posibilitatea ca utilizatorul sa-si exprime sau, dupa caz, sa-si retraga oricand consimtamantul pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal, sa rectifice continutul datelor cu caracter personal sau sa solicite transferul datelor cu caracter personal catre un alt operator, iar, in al doilea rand, sa informam utilizatorul despre continutul cookie-urilor utilizate de site-ul nostru, ce categorii de date personale ale utilizatorului  sunt prelucrate de cookie-urile noastre, ce facem cu informatiile obtinute de cookie-uri si unde stocam respectivele informatii, oferirea unui nivel de securitate ridicat asupra informatiilor colectate de cookie-uri, posibilitatea utilizatorului de a bloca oricand rularea oricarui sau a tuturor cookie-urilor de site-ul nostru, precum si stergerea informatiilor colectate de cookie-uri.

Societatea Dogan Media Interantional S.A. (“Dogan”) este o societate romana pe actiuni cu sediul in Bucuresti, Bucuresti, Bd. Marasti nr. 65-67, Intrarea D, Pavilion D, Sector 1, Cod Postal 011465, inregistrata la Registrul Comertului sub nr.  J40/8139/2006, cod fiscal RO 18684823 operator de date cu caracter personal sub numarul 5571 va prezentam in continuare mai multe detalii despre plasarea, utilizarea si administrarea „cookie”-urilor de catre siteurile Dogan: kanald.ro, stirilekanald.ro, wowbiz.ro, kfetele.ro, precum si a site-ului radioimpuls.ro

Siteurile Dogan utilizeaza module de tip cookie pentru a va oferi un serviciu web mai bun si personalizat.

In cazul in care aveti nevoie de mai multe informatii care nu se regasesc mai jos, ne puteti contacta la: [email protected]

SECTIUNEA 1. Despre Cookies

1.1. Ce este un "cookie"?

Un "Internet Cookie" (termen cunoscut si ca "browser cookie" sau "HTTP cookie" sau pur si simplu "cookie") este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul.

Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet "pasiv" (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driveul utilizatorului).

Un cookie este format din 2 parti: numele si continutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existenta a unui cookie este determinata, tehnic, doar de webserverul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care un utilizator se intoarce pe siteul asociat webserverului respectiv.

Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet.

1.2. Tipuri de cookie-uri

• Cookie-uri de Sesiune - acestea sunt stocate temporar in dosarul de cookie-uri al browserului web pentru ca acesta sa le memoreze pana cand utilizatorul iese de pe siteul respectiv sau inchide fereastra browserului ( ex: in momentul logarii/delogarii pe un cont de webmail sau pe retele de socializare).

• Cookie-uri Persistente - Acestea sunt stocate pe hard-drive-ul unui computer sau echipament (si in general depinde de durata de viata prestabilita pentru cookie). Cookie-urile persistente le includ si pe cele plasate de un alt site decat cel pe care il viziteaza utilizatorul la momentul respectiv - cunoscute sub numele de 'third party cookies' (cookie-uri plasate de terti) - care pot fi folosite in mod anonim pentru a memora interesele unui utilizator, astfel incat sa fie livrata publicitate cat mai relevanta pentru utilizatori.

1.3. Ce sunt cookie-urile plasate de terti?

Anumite sectiuni de continut de pe unele site-uri pot fi furnizate prin intermediul unor terte parti/furnizori (ex: news box, un video sau o reclama). Aceste terte parti pot plasa de asemenea cookie-uri prin intermediul site-ului si ele se numesc "third party cookies" pentru ca nu sunt plasate de proprietarul siteului respectiv. Furnizorii terti trebuie sa respecte de asemenea legea in vigoare si politicile de confidentialitate ale detinatorului site-ului. Recomandăm utilizatorilor să analizeze politica de confidențialitate a fiecărui site web vizitat înainte de a dezvălui date personale.

1.4. Ce tip de informatii sunt stocate si accesate prin intermediul cookie-urilor?

Cookie-urile pastreaza informatii intr-un fisier text de mici dimensiuni care permit unui website sa recunoasca un browser. Webserverul va recunoaste browserul pana cand cookie-ul expira sau este sters.Cookie-ul stocheaza informatii importante care imbunatatesc experienta de navigare pe Internet ( ex: setarile limbii in care se doreste accesarea unui site; pastrarea unui user logat in contul de webmail)

 

SECTIUNEA 2. Prelucrarea datelor cu caracter personal în cadrul utilizării site-ului web

2.1. Colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal

  • Datele furnizate de dumneavoastră

Obținem date cu caracter personal despre dumneavoastră dacă alegeți să le furnizați — de exemplu, daca ne trimiteti un pont sau in cadrul procesului de casting.

Când vă înregistrați sau trimiteți date cu caracter personal către Dogan, vom folosi aceste informații în modul descris în Politica de Confidențialitate. Datele dumneavoastră cu caracter personal nu sunt utilizate în alte scopuri, cu excepția cazului în care obținem permisiunea dumneavoastră în acest sens sau în care este altfel prevăzut sau permis de lege sau standardele profesionale. De exemplu, dacă vă înregistrați pe un site web Dogan și oferiți informații despre preferințele dumneavoastră, vom folosi aceste informații pentru a vă personaliza experiența de utilizator. În cazul în care vă înregistrați sau vă conectați utilizând o autentificare unică pentru terțe părți, vă putem recunoaște ca fiind același utilizator pe toate dispozitivele pe care le utilizați și personaliza experiența dumneavoastră de utilizator pe alte site-uri Dogan pe care le vizitați. Dacă ne trimiteți un CV pentru a aplica online pentru o funcție în cadrul Dogan, vom folosi informațiile pe care le furnizați pentru a găsi cele mai potrivite oportunități de angajare disponibile la Dogan.

  • Colectarea automată a datelor cu caracter personal

În anumite cazuri, Dogan și furnizorii săi de servicii utilizează cookies, și alte tehnologii pentru a colecta automat anumite tipuri de informații atunci când ne vizitați online, precum și prin intermediul e-mailurilor pe care le putem schimba. Colectarea acestor informații ne permite să vă personalizăm experiența online, să îmbunătățim performanța, utilitatea și eficiența prezenței online a Dogan și să măsuram eficiența activităților noastre de marketing.

  • Adrese IP

O adresă IP este un număr alocat computerului dumneavoastră ori de câte ori accesați internetul. Aceasta permite computerelor și serverelor să se recunoască reciproc și să comunice între ele. Adresele IP de la care par să provină vizitatorii vor fi înregistrate pentru securitatea IT și pentru diagnosticarea sistemului. De asemenea, aceste informații vor fi folosite în mod consolidat pentru a efectua analiza trendului și performanței site-ului web.

  • Cookies:

Cookies vor fi plasate în mod obișnuit pe computerul dumneavoastră sau pe dispozitivul conectat la internet ori de câte ori ne vizitați online. Acest lucru permite site-ului să-și amintească computerul sau dispozitivul dumneavoastră și servește mai multor scopuri.

Pe site-urile noastre, va apărea o notificare care solicită consimțământul dumneavoastră pentru colectare cookies. Dacă nu vă dați consimțământul, computerul sau dispozitivul conectat la internet folosit de dumneavoastră nu va fi urmărit pentru activități legate de marketing. Un tip secundar de cookie poate fi totuși folosit si solicitat pentru funcționalitatea necesară. Astfel de cookies nu vor fi blocate prin utilizarea acestei notificări. Selecția dumneavoastră va fi salvată într-un modul cookie și va fi valabilă pentru o perioadă de 9 de zile. Dacă doriți să anulați selecția, puteți face acest lucru prin ștergere cookies ale browserului dvs.

Deși majoritatea browserelor acceptă automat cookies, puteți alege să acceptați sau nu cookies prin intermediul setărilor browserului dumneavoastră (adesea prezente în meniul Instrumente sau Preferințe al browserului dumneavoastră). De asemenea, puteți șterge cookies de pe dispozitivul dumneavoastră în orice moment. Cu toate acestea, vă rugăm să aveți în vedere faptul că, dacă nu acceptați cookies, este posibil să nu puteți experimenta pe deplin unele dintre funcțiile site-urilor noastre web.

Informații suplimentare despre gestionarea modulelor cookie pot fi găsite în fișierul de ajutor al browserului dumneavoastră sau pe site-uri precum www.allaboutcookies.org.

 

SECTIUNEA 3. Cookies utilizate pe site-ul kanald.ro

Prin navigarea pe site-urile noastre web sunteti de acord ca putem plasa aceste Cookies pe computerul dvs., sau dispozitivul conectat la Internet

Google Analytics

  • Scopul pentru care utilizam Google Analytics

Website-urile noastre utilizează Google Analytics, un serviciu pentru analiza web, furnizat de Google. Google Analytics utilizează fișiere de tip cookie pentru a ajuta un anumit Website să analizeze modul în care utilizați respectivul Website. Google va utiliza aceste informații în scopul evaluării utilizării de către dvs. a Website-ului, elaborând rapoarte cu privire la activitatea Website-ului pentru operatorii Website-ului și furnizând alte servicii referitoare la activitatea Website-ului și la utilizarea internetului. Google poate transfera aceste informații către terți în cazul în care are această obligaţie conform legii sau în cazul în care acești terți prelucrează informațiile în numele Google. Google nu va asocia adresa dvs. IP cu alte date deținute de Google.

Puteți renunța la Google Analytics fără a afecta modul în care puteți vizita site-ul nostru web.Informații detaliate cu privire la Google Analytics și protecția datelor cu caracter personal (inclusiv modul în care puteți controla informațiile trimise către Google) pot fi găsite la: https://policies.google.com/privacy/partners.

Pentru a împiedica monitorizarea prin acest tip de cookie, puteți instala un add-in pe browserul dvs. web (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout).

  • Stocare: Informațiile generate de fișierele de tip cookie cu privire la utilizarea de către dvs. a Website-ului (inclusiv adresa dvs. IP)  vor fi transmise și stocate de Google, timp de 2 ani, pe servere care pot fi localizate în UE, SEE şi/sau Statele Unite.

Cxsense

  • Scopul pentru care utilizam Cxsense

In aceleași scopuri (analiză și monitorizarea traficului), Website-urile noastre utilizează fișiere de tip cookie plasate de Cxense pentru a colecta date privind interacțiunea dvs. cu site-ul web și comportamentul dvs. de navigare pe Website (inclusiv ID-ul fișierului de tip cookie, informatii despre vizitarea site-ului, inclusiv adresele URL, adresa IP și tipul de dispozitiv utilizat pentru a accesa Website-ul).

Tag-ul Cxsense ajuta si la segmentarea audientei website-urilor noastre, prin incadrarea vizitatorilor in categorii de audienta (sex, varsta, ocupatie, locatie etc) si in functie de aceste segmentari va putem afisa continut publicitar relevant.

Cu toate astea, primim doar date agregate privind utilizatorii, fără nicio posibilitate de a vă identifica. Informații detaliate privind prelucrarea efectuată de (i) Cxense pot fi găsite la https://www.cxense.com/about-us/privacy-policy;

  • Stocare: Datele dvs vor fi stocate si in tari in afara SEE, timp de 1 an, la subcontractorii Cxsense ASA, companie care are sediul in Norvegia.
  •  

 

Gemius Audience

Scopuri pentru care utilizam Gemius Audience

Pentru analiza de traffic a website-urilor noastre Dogan Media utilizeaza fisiere de tip script plasate de Gemius Audience pentru a colecta date privind interactiunea dvs cu site-ul nostru, precum si segmentarea audientei prin incadrarea vizitatorilor in diverse categorii de audienta (varsta , sex,ocupatie) si astfel va putem afisa continut publicitar

Pentru a primi anunțuri publicitare și conținut de marketing, personalizate în funcție de preferințele dvs., Website-ul nostru utilizează tehnologia Gemius/AdOcean furnizata de Gemius Audience. Gemius AdOcean este o platforma prin care potentialii clienti de publicitate pot licita in timp real pentru afisarea anunturilor publicitare in bannerele de pe site-ul nostru.

Informațiile generate de fisierele tip script sau librarii SDK cu privire la utilizarea de către dvs. a Website-ului sunt: date despre durata evenimentului  monitorizat şi tipul său, ex. vizita, ad click; date tehnice despre dispozitiv, sistemul de operare, browser-ul sau aplicaţia; o parte din adresa IP (ultimele cifre sterse), URL-urile vizitate.

Gemius poate transfera aceste informații către terți în cazul în care are această obligaţie conform legii sau în cazul în care acești terți prelucrează informațiile în numele Gemius.

Informații detaliate cu privire la Gemius Audience și protecția datelor cu caracter personal (inclusiv modul în care puteți controla informațiile trimise către Gemius) pot fi găsite la: https://www.gemius.com/cookie-policy.html

  • Stocare: Datele dvs prelucrate prin Gemius vor fi transmise și stocate timp de 3 ani pe servere care sunt localizate in Polonia.sau, dupa caz, pot fi localizate în si UE/SEE.
  • Temei legal: In ceea ce priveste livrarea de continut publicitar personalizat, serviciul Gemius este activ doar cand va dati acordul pentru acest lucru din dialogul de acord pentru plasarea cookie-urilor de publicitate relevanta.

Modulele cookie ale altor companii pe site-urile Dogan

Pe lângă utilizarea modulelor cookie și a tehnologiilor similare de către Dogan Media Intl. S.A pe website-urile noastre, permitem anumitor Terți să seteze sau să acceseze propriile module cookie și tehnologiile similare pe dispozitivul dvs. Utilizarea modulelor cookie și a tehnologiilor similare ale acestor companii face obiectul propriilor politici de confidențialitate, nu Politicii de Confidențialitate a companiei Dogan Media International SA. 

Sectiunea 4. Alte instrumente si tehnologii folosite pe site-ul kanald.ro

4.1 Instrumente bazate pe locație

Dogan va colecta și va utiliza locația geografică a computerului sau a dispozitivului dumneavoastră mobil. Aceste date despre locație sunt colectate pentru a vă oferi informații cu privire la serviciile despre care noi credem că v-ar putea interesa în funcție de locația dumneavoastră geografică și pentru a îmbunătăți produsele și serviciile noastre bazate pe locație.

4.2 Widgeturile și functionalitati pentru rețelele sociale

Site-urile web Dogan pot include funcționalități pentru a permite partajarea prin intermediul unor aplicații rețelelor sociale terțe, precum widget-ul Twitter. Aceste aplicații ale rețelelor sociale vor colecta și vor utiliza informații referitoare la utilizarea site-urilor web Dogan. Orice date cu caracter personal pe care le furnizați prin intermediul acestor aplicații ale rețelelor sociale vor fi adesea colectate și utilizate de alți membri ai acelei aplicații de rețea socială și astfel de interacțiuni sunt guvernate de politicile de confidențialitate ale companiilor care furnizează aplicația. Nu avem controlul sau responsabilitatea pentru aceste companii sau folosirea datelor dumneavoastră

În plus, site-urile Dogan pot găzdui bloguri, forumuri, externalizări în masă (crowd-sourcing) și alte aplicații sau servicii (denumite în mod colectiv „caracteristicile rețelelor sociale”). Scopul caracteristicilor rețelelor sociale este acela de a facilita partajarea de cunoștințe și conținut. Orice date personale pe care le furnizați pe orice caracteristică de rețea socială Dogan vor fi în mod obișnuit partajate cu alți utilizatori ai acelei caracteristici de rețea socială (cu excepția cazului în care se prevede altfel la punctul de colectare), asupra cărora de multe ori avem un control limitat sau nu avem niciun control.

4.3 Facebook-Pixel

Folosim pe site-urile noastre functionalitatea Facebook Pixel. Pixelul Facebook este un cod HTML care poate fi inserat in paginile noastre si care ne da posibilitatea sa setam, analizam si sa optimizam audientele mesajelor noastre promotionale prin campaniile de marketing pe reteaua sociala Facebook si pe platformele affiliate acesteia (Instant Articles, Instagram). Cu ajutorul acestui Pixel, Facebook  masoara gradul de success al campaniilor promotionale mai sus mentionate, permite crearea automata de grupuri tinta pentru mesajele promotionale, in functie de vizitatorii care acceseaza site-ul nostru, redirectionarea acestora si crearea reclamelor dinamice.

Utilizand Facebook-Pixel, nu colectam informatii personale in mod direct ci folosim, in schimb, informatiile disponibile ale utilizatorului cu scopul redirectionarii acestuia pe pagina noastra web atunci cand navigheaza pe internet. Prin aceasta actiune, cu toate acestea, noi nu cunoastem informatii personale despre utilizatorul respectiv - de expemplu identitatea utilizatorului.

Puteti citi mai multe despre modul in care Facebook prelucrează date personale, inclusiv cele furnizate de entităţi care folosesc produsele Facebook (e.g. pixel) în ghidul Facebook pentru utilizatorii serviciului Pixel, unde gasiti informatii detaliate despre prelucrarea datelor personale de reteaua sociala Facebook.

Alte instrumente și widgeturi terțe vor fi folosite din când în când pe paginile noastre individuale pentru a furniza funcționalități suplimentare. Utilizarea acestor instrumente sau widgeturi va plasa de obicei un cookie pe dispozitivul dumneavoastră pentru a înlesni utilizarea serviciului și pentru a se asigura că interacțiunea dumneavoastră este afișată corect pe paginile noastre web.

Cookies prin ele însele nu ne indică adresa dumneavoastră de e-mail și nu vă identifică personal în alt mod. În rapoartele noastre analitice, vom obține alți identificatori, inclusiv adresele IP, dar acest lucru are scopul de a identifica numărul de vizitatori unici pe site-urile noastre web și originea geografică a tendințelor vizitatorilor și nu de a identifica vizitatorii individuali.

SECTIUNEA 5. Temeiul juridic pentru prelucrare

Toate activitățile de prelucrare menționate în această secțiune sunt încheiate pe baza consimțământul dumneavoastră.

SECTIUNEA 6. Fisierele de tip Cookie utilizate pe Website-urile Dogan

  • Cookie-uri necesare – aceste cookie-uri sunt esentiale in furnizarea serviciilor solicitate de catre cititori si sunt active in mod automat. Acestia permit monitorizarea utilizatorilor unici care ne viziteaza si cat de des o fac. Aceste cookie-uri nu pot fi folosite pentru a identifica persoanele fizice, ele sunt folosite doar in scop statistic. Fara ele, websiteul nu poate functiona, din punct de vedere tehnic sau  organizatoric, ori livra serviciile furnizate.

Furnizor

Denumire cookie

Scopul cookie-ului

Durata de viață

kanald.ro

euconsent

Retine cererea de consimtamant

1 an

kanald.ro  / Cloudflare

_cfduid

Folosit pentru a grăbi timpii de încărcare a paginilor si pentru a suprascrie orice restricții de securitate bazate pe adresa IP pe care vine vizitatorul. Nu conține informații de identificare a utilizatorului.

1 an

kanald.ro

PHPSESSID

Pastrează statusul sesiunii pentru cererile de pagini

sesiune

 

 

Kanald.ro, prin Studiu de Audienta si Trafic Internet / Cxense

cX_S

Sesiunea curenta a utilizatorului, nivelul Website-ului

sesiune

cX_P

Sesiune a Utilizatorului la nivelul Website-ului

1 an

Gcks

Pentru a colecta informatii referitoare la sesiunea de vizitare a Website-ului

sesiune

cX_T

Pentru identificarea domeniului Website

sesiune

 

 

 

Kanald.ro, prin Google Analytics

_gat

Pentru gestionarea ratei de cereri, limitând colectarea datelor pe site-uri.

10 minute

_ga

Utilizat pentru a distinge utilizatorii unici prin atribuirea unui număr generat aleator ca un identificator al clientului. Acesta este inclus în fiecare solicitare de pagină dintr-un site și este folosit pentru a calcula datele vizitatorilor, sesiunilor și campaniilor pentru rapoartele de analiză a site-urilor

Google Analytics este un serviciu de statistici web, în cadrul căruia am activat funcţia de anonimizare a adresei IP. Asta înseamnă că, deşi se măsoară vizitele pe care un utilizator le face pe pagina noastră şi interacţiunea cu ea, noi nu avem acces decât la date agregate, care nu identifică utilizatorul în cauză, ci denotă apartenenţa la un grup.Aceste cookie-uri  măsoară audienţa noastră într-un mod anonimizat , de aceea sunt încadrate la cookie-uri necesare.

2     ani

  • Cookie-uri de analiza si performantacolectează informații despre modul în care cititorii utilizează un site web, cum ar fi paginile cele mai populare, ce metodă de conectare între pagini este cea mai eficientă și dacă utilizatorii întâmpină mesaje de eroare de pe paginile web. Aceste cookie-uri ne permit să oferim o experiență de înaltă calitate cititorilor nostri, precum și să măsuram audiența paginilor kanald.ro. Informațiile colectate de aceste cookie-uri nu identifică utilizatorii. 

Furnizor

Denumire cookie

Scopul cookie-ului

Durata de viață

 

Kanald.ro, prin Studiu de Audienta si Trafic Internet / Cxense

cX_S

Sesiunea curenta a utilizatorului, nivelul Website-ului

sesiune

cX_P

Sesiune a Utilizatorului la nivelul Website-ului

1 an

cX_G

Pentru identificarea domeniului Website

1 an

gckp

Pentru a colecta informatii despre profilul Utilizatorului la nivelul Website-ului

1 an

gcks

Pentru a colecta informatii referitoare la sesiunea de vizitare a Website-ului

sesiune

_cXsegmentInfo

Lista identificatoarelor unice de segmente atunci cand sunt folosite servere terte pentru furnizarea de publicitate, pentru targetare bazata pe segmentele din SATI-DMP – la Analiza Trafic

1 an

 

Kanald.ro, prin Google Analytics

_gat

Pentru gestionarea ratei de cereri, limitând colectarea datelor pe site-uri.

10 minute

_ga

Utilizat pentru a distinge utilizatorii unici prin atribuirea unui număr generat aleator ca un identificator al clientului. Acesta este inclus în fiecare solicitare de pagină dintr-un site și este folosit pentru a calcula datele vizitatorilor, sesiunilor și campaniilor pentru rapoartele de analiză a site-urilor

2     ani

 

  • Cookie-uri functionale - utilizate pentru a vă recunoaște atunci când reveniți pe Website-ul nostru și ne permit să vă oferim funcții îmbunătățite și mai personalizate, cum ar fi reamintirea preferințelor dvs. Aceste fișiere de tip cookie colectează informații anonime și nu pot urmări navigările dvs. pe alte site-uri web. 

Furnizor

Denumire cookie

Scopul cookie-ului

Durata de viață

Kanald.ro

pageviewCount

Numara paginile vizualizate de un vizitator si afiseaza, pentru vizitatorii recurenti, mesajul de a se abona la lista de notificari web push

6 luni

Instagram

Csrftoken, urlgen, rur

Pentru distribuirea fotografiilor. Este folosit pentru integrarea cu servicii externe de site-uri Web.

1     an

  • Cookie-uri ale retelelor sociale - vă permit să împărtășiți pe site-ul web activitatea dvs. pe rețele sociale. Aceste tipuri de cookie nu sunt controlate de către noi. Pe unele Website-uri poate de asemenea să existe conţinut integrat („embedded”), de exemplu conţinut video al unor terţe părţi precum YouTube, şi, în acest caz, aceşti terţi pot să-şi plaseze la rândul lor propriile fişiere de tip cookie. 

Furnizor

Denumire cookie

Scopul cookie-ului

Durata de viață

Twitter

_twitter_sess, auth_token, lang, twid, eu_cn, personalization_id, syndication_guest_id, twf_exp

Identificare utilizator Twitter, preferinte utilizator

 

<10 ani

Instagram

Csrftoken, urlgen, rur

Este folosit pentru integrarea cu servicii externe de site-uri Web.

1 an

Youtube

GED_PLAYLIST_ACTIVITY, APISID, HSID, PREF, SAPISID LOGIN_INFO, NID, SID, SSID, VISITOR_INFO1_LIVE

Afisarea optima a continutului YouTube

 

 

  • Cookie-uri pentru marketing si identificarea publicului tinta

Aceste cookie-uri înregistrează vizita dvs. pe Website-ul nostru, paginile pe care le-ați vizitat și link-urile pe care le-ați accesat. Vom utiliza aceste informații pentru a oferi reclame mai relevante pentru dvs. și interesele dvs. De asemenea, acestea sunt utilizate pentru a limita frecvența cu care puteți vedea o reclamă  și pentru a ajuta la măsurarea eficienței campaniilor publicitare. Putem împărtăși aceste informații cu terțe-părți (cum ar fi agenții de publicitate) în acest scop. Unele dintre aceste parti folosesc propriile cookie-uri anonime pentru a analiza cat de multe persoane au fost expuse unui mesaj publicitar, sau pentru a vedea cate persoane au fost expuse de mai multe ori la aceeasi reclama. Companiile care genereaza aceste cookie-uri au propriile politici de confidentialitate, iar acest site nu are acces pentru a citi sau scrie aceste cookie-uri. Cookie-urile celor terte parti pot fi folosite pentru a va afisa publicitatea targetata si pe alte site-uri, bazandu-se pe navigarea dvs pe acest site.

In aceasta categorie, se afla cookie-uri setate de platformele publicitare agreate de Dogan Media International. Aceste platforme pot, la randul lor, sa livreze continut publicitar personalizat:

Domeniu Furnizor

Denumire cookie

Scopul

Durata de viata

.360yield.com

tuuid_lu

Personalizare si livrare de continut publicitar.

3 zile

.adfarm1.adition.com

UserID1

Personalizare si livrare de continut publicitar.

6 luni

.adhigh.net

gi_u

Personalizare si livrare de continut publicitar.

1 an

.adnxs.com

uuid2

Personalizare si livrare de continut publicitar.

3 luni

.adotmob.com

uuid

Personalizare si livrare de continut publicitar.

1 an

.adsrvr.org

TDID

Personalizare si livrare de continut publicitar.

1 an

.adtlgc.com

evid_0046-synced

Personalizare si livrare de continut publicitar.

1 luna

.agkn.com

u

Personalizare si livrare de continut publicitar.

1 an

.aralego.com

sspid

Personalizare si livrare de continut publicitar.

1 an

.bidr.io

checkForPermission

Personalizare si livrare de continut publicitar.

1 zi

.bidswitch.net

c

Personalizare si livrare de continut publicitar.

1 an

.casalemedia.com

CMST, CMDD

Personalizare si livrare de continut publicitar.

1 luna

.clickonometrics.pl

ccxid

Personalizare si livrare de continut publicitar.

2 luni

.connextra.com

GetsBet

Personalizare si livrare de continut publicitar.

1 an

.consensu.org

T

Personalizare si livrare de continut publicitar.

13 luni

.contextweb.com

wf

Personalizare si livrare de continut publicitar.

1 saptamana

.ctnsnet.com

cid_ebc749a2871a4cbe9ba1fc7c9fed4569

Personalizare si livrare de continut publicitar.

1 an

.demand.supply

__cfduid

Personalizare si livrare de continut publicitar.

1 an

.doubleclick.net/ GOOGLE

IDE, GED_PLAYLIST_ACTIVITY

Personalizare si livrare de continut publicitar.

13 luni

.erne.co

u

Personalizare si livrare de continut publicitar.

2 ani

.eyeota.net

mako_uid

Personalizare si livrare de continut publicitar.

1 an

.hit.gemius.pl

Gdyn, grtb_external_redir_14

Personalizare si livrare de continut publicitar.

5 ani

.id5-sync.com

id5, car

Personalizare si livrare de continut publicitar.

3 luni

.innovid.com

uuid

Personalizare si livrare de continut publicitar.

3 luni

.m6r.eu

test

Personalizare si livrare de continut publicitar.

1 zi

.marketgid.com

muidn

Personalizare si livrare de continut publicitar.

19 ani

.mgid.com

__cfduid

Personalizare si livrare de continut publicitar.

1 an

.netmng.com

dsp_id

Personalizare si livrare de continut publicitar.

1 saptamana

.openx.net

i

Personalizare si livrare de continut publicitar.

1 an

.plista.com

clr, imr

Personalizare si livrare de continut publicitar.

3 zile

.powerlinks.com

pl_user_id

Personalizare si livrare de continut publicitar.

3 luni

.projectagora.s3.eu-central-1.amazonaws.com

cto_writeable

Personalizare si livrare de continut publicitar.

1 zi

.pubmatic.com

pi, PugT, KRTBCOOKIE_1101, KRTBCOOKIE_466, SPugT, KRTBCOOKIE_22, KRTBCOOKIE_57, KRTBCOOKIE_1074,PUBMDCID, PMFREQ_ON

Personalizare si livrare de continut publicitar.

1 luna

.quantserve.com

mc

Personalizare si livrare de continut publicitar.

13 luni

.rfihub.com

rud, ruds

Personalizare si livrare de continut publicitar.

13 luni

.rubiconproject.com

ses15, vis57, ses10, put_2249, vis15, put_2676, ses2, pux, rpx

Personalizare si livrare de continut publicitar.

1 luna

.scorecardresearch.com

UID

Personalizare si livrare de continut publicitar.

2 ani

.smartadserver.com

sasd, pid, dyncdn, TestIfCookie

Personalizare si livrare de continut publicitar.

1 luna

.sociomantic.com

sonar

Personalizare si livrare de continut publicitar.

1 an

.spotxchange.com

opt_out

Personalizare si livrare de continut publicitar.

10 ani

.springserve.net

sst

Personalizare si livrare de continut publicitar.

1 an

.taboola.com

t_gid, taboola_session_id, trc_cookie_storage

Personalizare si livrare de continut publicitar.

1 an

.tapad.com

TapAd_DID

Personalizare si livrare de continut publicitar.

2 luni

.teads.tv

tt_emetriq

Personalizare si livrare de continut publicitar.

1 luna

.tidaltv.com

sync-his

Personalizare si livrare de continut publicitar.

1 an

.volvelle.tech

ouuid

Personalizare si livrare de continut publicitar.

1 an

.w55c.net

matchpubmatic

Personalizare si livrare de continut publicitar.

1 luna

.widespace.com

gwsi

Personalizare si livrare de continut publicitar.

1 an

ads.playground.xyz

AWSELB

Personalizare si livrare de continut publicitar.

1 zi

ads.stickyadstv.com

gdprConsent, uid-bp-892, uid-bp-171

Personalizare si livrare de continut publicitar.

-

bh.contextweb.com

_dbefe

Personalizare si livrare de continut publicitar.

-

cm.marketgid.com

mg_sync

Personalizare si livrare de continut publicitar.

1 luna

code3.adtlgc.com

evid_0046, block_test

Personalizare si livrare de continut publicitar.

3 luni

pixels.dsp.theadtech.com

eadspuid.sig

Personalizare si livrare de continut publicitar.

3 luni

px.powerlinks.com

sync_601df59f-1277-41ba-926e-92b25c5e28bd

Personalizare si livrare de continut publicitar.

1 luna

www.kanald.ro

evid_set_0046

Personalizare si livrare de continut publicitar.

1 zi

www.kanald.ro

_pubcid

Personalizare si livrare de continut publicitar.

5 ani

www.kanald.ro

MarketGidStorage

Personalizare si livrare de continut publicitar.

-

 

6.1.Opțiuni

În general, nu vi se cere să furnizați date cu caracter personal către Dogan. Cu toate acestea, in unele cazuri Dogan va solicita permisiunea dumneavoastră pentru anumite utilizări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal și puteți accepta sau refuza aceste utilizări. Dacă vă înscrieți pentru anumite servicii sau comunicări, precum un buletin informativ electronic, vă veți putea dezabona în orice moment urmând instrucțiunile incluse în fiecare comunicare. Dacă decideți să vă dezabonați de la un serviciu sau o comunicare, vom încerca să eliminăm cu promptitudine informațiile dumneavoastră, deși este posibil să solicităm informații suplimentare înainte de a vă putea procesa solicitarea.

Așa cum este descris în „Cookies” mai sus, dacă nu doriți ca cookies să vă monitorizeze în timp ce navigați pe site-urile noastre, puteți să resetați browserul pentru a refuza toate cookies sau pentru a indica când este trimis un cookie. Trebuie să reţineţi însă că dacă alegeţi să refuzaţi prezenţa cookies, anumite porţiuni ale site-ului nostru web s-ar putea să nu opereze la parametri normali.

6.2. Cum puteti controla cookies

Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in "optiuni" sau in meniul de "preferinte" al browserului tau.

Pentru a intelege aceste setari, urmatoarele linkuri pot fi folositoare, altfel puteti folosi optiunea "ajutor" a browserului pentru mai multe detalii.

§     Setari cookie in Internet Explorer – Internet Explorer

§     Setari cookie in Firefox – Firefox

§     Setari cookie in Chrome – Chrome

§     Setari cookie in Safari – Safari

Pentru a afla mai multe despre fișierele de tip cookie, vă rugăm să vizitați www.allaboutcookies.org sau să vedeți www.youronlinechoices.eu care conține informații suplimentare privind publicitatea comportamentală.

6.3. Retragerea consimtamantului

Puteti sa va schimbati permisiunile acordate noua si partenerilor nostri privind cookie-urile, folosind butonul “Setari de confidentialitate” din partea dreapta, jos, a ecranului, atunci cand vizitati unul dintre site-urile Dogan Media International. Consimtamantul pentru cookie-uri trebuie acordat/retras individual pentru fiecare dintre site-urile noastre.

SECTIUNEA 7. Dezvaluirea datelor catre terti

Folosim datele personale furnizate de utilizatori in temeiul furnizarii unui serviciu la standarde inalte de calitate, pentru a afisa site-urile noastre si toate functionalitatile lor in mod corect pe toate dispozitivele de pe care sunt accesate (pentru acest temei necesar folosim date anonimizate). Datele dvs. personale sunt folosite numai pentru scopurile mentionate mai sus si sunt dezvaluite tertilor mentionati mai jos. Dogan Media a intreprins toate eforturile pentru a lucra cu terti care respecta noul Regulament de protectie a datelor personale si va face o verificare constanta ca acesti terti respecta prevederile acestui regulament.

Accesul catre terti (mai putin catre autoritati sau institutii) este guvernat de un contract care cuprinde prevederile legate de protectia datelor personale si respectarea noului Regulament GDPR. Vom partaja partea necesară din datele dumneavoastră personale numai în măsura în care sunt necesare şi numai următoarelor categorii de terţi:

  • Entitaţi cum ar fi autoritățile și instituțiile publice, contabilii, auditorii, avocații și alți consilieri profesionali externi, în cazul în care activitatea acestora necesită cunoașterea acestora sau în cazul în care legea ne impune să le divulgăm.
    • ·     In cazul în care este interesul nostru legitim să facem acest lucru pentru a administra, extinde sau dezvolta activitatea comercială.
    • ·     In cazul în care avem obligaţia de a dezvălui datele dumneavoastră personale pentru a respecta o obligație legală, orice solicitare legală din partea autorităţilor guvernamentale sau executive, şi după cum poate deveni necesar pentru a îndeplini anumite cerinţe de securitate națională sau de aplicare a legii sau a de preveni anumite activităţi ilegale;
    • ·     Pentru a răspunde oricăror pretenţii, pentru a ne proteja drepturile noastre sau ale unui terţ, pentru a proteja siguranţa oricărei persoane sau pentru a preveni orice activitate ilegală.
  • Companii care ne furnizeaza produse si servicii – agentiile de media si clientii care desfasoara campanii de publicitate pe site-urile noastre:
  • Companii care ne ajuta tehnic sa va oferim servicii de inalta calitate (in scopul de monitorizare, de analiza, de marketing).

SECTIUNEA 8. Drepturile dumneavoastra

În calitate de persoană vizată, aveți drepturi legale specifice legate de datele personale pe care le colectăm de la dumneavoastră. Dogan va respecta drepturile dumneavoastră și va da curs solicitărilor dumneavoastră în mod adecvat.

  • Dreptul la informare - Acesta le permite persoanelor vizate sa stie, chiar de la momentul la care se face colectarea modul in care se vor utiliza acele date, catre cine vor fi ele dezvaluite ori transferate, ce drepturi au persoanele in cauza cu privire la datele prelucrate etc.
  • Dreptul de acces la date -.Va permite sa obtineti, din partea noastra, o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective si la alte informatii utile.
  • Dreptul la stergerea datelorVa permite sa obtineti din partea noastra stergerea datelor cu caracter personal care va privesc. Exista, totusi, si exceptii de la aceasta regula, cum ar fi ideea ca unele date sunt prelucrate pentru a oferi publicului dreptul la informare, ca sunt prelucrate in scopuri statistice ori de arhivare, ca sunt prelucrate pentru indeplinirea unei obligatii legale ori ca le prelucram pentru constatarea sau apararea unui drept in instanta.
  • Dreptul la rectificarea datelor – Va permite sa obtineti de la noi rectificarea sau completarea datelor cu caracter personal inexacte care va privesc.
  • Dreptul la restrictionarea datelor - Este un drept cu caracter temporar. In unele situatii, intre momentul in care, spre exemplu, luam decizia de a sterge anumite date (nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii) si stergerea efectiva a datelor, ne trimiteti o cerere prin care va opuneti stergerii, motivand faptul ca aveti nevoie de aceste date pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta. Ca urmare a unei astfel de solicitari, vom “ingheta” datele oprind prelucrarea lor pentru o anumita perioada de timp.
  • Dreptul la portabilitatea datelor - Aveti dreptul de a primi datele cu caracter personal care va privesc si pe care le-ati furnizat operatorului (care le prelucreaza in temeiul unui contract ori in temeiul consimtamantului dvs., prin mijloace automate) intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si aveti dreptul de a transmite aceste date altui operator, fara obstacole din partea noastra. Cu alte cuvinte, datele personale va vor fi oferite, intr-un format structurat, pentru ca dvs sa puteti decide ca le descarcati sau, dimpotriva, ca le trimiteti unui alt operator.
  • Dreptul la opozitie - Aveti dreptul de a va opune, spre exemplu, prelucrarii datelor dvs personale, atunci cand acestea sunt prelucrate in scop de marketing direct. Nu uitati ca aveti posibilitatea de a ne solicita lista newsletterelor la care sunteti abonat si va puteti dezabona din fiecare email de la noi.
  • Dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania. +40.318.059.211 / +40.318.059.212, [email protected].
  • Exercitarea drepturilor dumneavoastră: Pentru a vă exercita drepturile, vă rugăm să ne contactați în scris (inclusiv electronic) la detaliile de contact oferite în secțiunea de mai jos, la Sectiunea 10. Informatii de contact.

SECTIUNEA 9. Securitatea și integritatea datelor

Dogan Media International dispune de politici și proceduri rezonabile de securitate pentru a proteja datele cu caracter personal împotriva pierderilor, utilizării incorecte, modificărilor sau distrugerilor neautorizate. Cu toate acestea, în ciuda eforturilor depuse de Dogan Media International, securitatea nu poate fi garantată în mod absolut împotriva tuturor amenințărilor. În măsura posibilităților noastre, accesul la datele dumneavoastră cu caracter personal este limitat la cei care au nevoie să le cunoască. Persoanele care au acces la datele cu caracter personal sunt obligate să păstreze confidențialitatea acestor informații. 
Pentru protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal, am luat măsuri tehnice și organizatorice, în special împotriva pierderii, manipulării sau accesului neautorizat. Măsurile adoptate sunt verificate în mod regulat și sunt adaptate constant în conformitate cu standardele tehnicii de actualitate aplicabile.

9.1. Masuri de protectie si securitate

Informatiile obtinute de cookie-uri sunt pastrate in conditii de siguranta ridicata de web-server, respectiv serverul care gazduieste site-ul nostru.Va asiguram ca web-serverul nostru trebuie sa se conformeze unor cerinte de securitate ridicata in ceea ce priveste informatiile colectate prin cookie-uri, fiind obligat sa respecte cu strictete obligatiile impuse de legea aplicabila. In cadrul Dogan Media am implementat proceduri sigure pentru protejarea datelor tale, atat de natura organizatorica, cat si tehnica, inclusiv criptarea parolelor, anonimizarea informatiilor folosite in temeiul functionalitatilor site-urilor noastre.

SECTIUNEA 10. Informatii de contact

Vă rugăm să adresați întrebările dumneavoastră privind subiectul protecției datelor și orice cerere pentru exercitarea drepturilor dumneavoastră la următoarele informații de contact ale responsabilului nostru cu protecţia datelor personale:

În atenţia:

Responsabil cu protecţia datelor personale

Email:

[email protected]

Adresă:

București, Bdul Marasti, 65-67, Romexpo, Intrarea D, Pavilion T, sector 1

 

Setări confidențialitate