Poliția a vrut să carantineze un magazin cu toți clienții în interior - Unde s-a petrecut incidentul - VIDEO

,
carantina in magazin

Carantină în magazin

[Sursa foto: Captură video]

Un incident șocant a avut loc într-un magazin. Poliția a încercat să carantineze toți clienții în interior. Imaginile au devenit imediat virale.


In articol:

Autoritățile din China au decis să carantineze un magazin cu toți clienții în interior, după ce au depistat un client contact direct al unui pacient cu COVID

Zeci de oameni s-au îmbulzit la uși și s-a creat busculadă pentru a ieși din magazin.

Întregul incident a fost înregistrat video și a devenit viral pe internet.

În imagini se observă, cum clienții forțează ușile, în încercarea de a scăpa de agenții de pază și polițiștii care voiau să îi închidă acolo după depistarea unui contact al unui pacient cu COVID-19. Eveniment s-a produs loc sâmbătă, în Shanghai China.

 

Magazinul a fost închis

Magazinul a fost închis din cauza restricțiilor anti-COVID următoarea zi. Închiderea bruscă a fost dispusă deoarece a fost depistat un contact apropiat al unui băiat de șase ani testat pozitiv, a declarat duminică directorul adjunct al Comisiei de Sănătate din Shanghai, Zhao Dandan.

Persoanele care se aflau acolo trebuie să stea două zile în carantină și cinci zile sub supraveghere, pentru a le fi monitorizată starea de sănătate.

De la începutul acestui an Shanghai, cu peste 20 de milioane de locuitori, a trecut printr-un lockdown sever de două luni, autoritățile implementând ceea ce au numit strategia „zero-COVID”.

Autoritățile au decis carantinarea rapidă a zonelor în care au fost detectate cazuri de COVID-19 sau persoane care au intrat în contact cu pacienți infectați. Astfel, au existat situații în care oamenii s-au trezit închiși în restaurante, în săli de sport sau în birouri.

Oamenii s-au revoltat în China din cauza politicii zero Covid

Locuitorii din Shanghai au strigat de la geam și au bătut în tigăi în semn de protest față de lockdown-ul impus de autoritățile chineze, dar Beijingul a păstrat în continuare politica zero Covid pentru a preveni creșterea numărului de îmbolnăviri.

Critica și protestele față de conducerea comunistă sunt rare în China, însă locuitorii din Shanghai s-au plâns de accesul limitat la hrană, în timp ce unii spun că au fost temporar dați afară din locuințe pentru dezinfecție.

Citeste si: Bilanț coronavirus luni, 15 august 2022. A crescut semnificativ numărul pacienților din spitale. Câte cazuri noi au fost raportate în ultimele 24 de ore

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Un stat a aprobat, pentru prima dată, vaccinul eficient împotriva COVID-19 și Omicron! Un pas în față spre vindecare

Video - Europarlamentarul PSD Victor Negrescu acuză guvernele europene de centru-dreapta că sunt ostile României în dosarul Schengen

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Revoltător! Alexandru Rafila recunoaște că pacienții sunt puși în pericol de bacteriile din spitalele românești

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies