Plouă sau nu de Paște? Ce anunță meteorologii

Află cum va fi starea vremii sâmbătă și duminică.

Sâmbătă

În țară

În jumătatea de vest a țării și în zona montană vremea va deveni instabilă, se va răci, înnorările vor fi temporar accentuate și se vor semnala averse, pe arii restrânse importante cantitativ, descărcări electrice, va fi o vreme în general frumoasă, ușor mai caldă decât vineri, cu cer variabil și vânt ce va avea unele intensificări în Moldova, Dobrogea și Bărăgan, dar seara sosesc si aici, în special în Muntenia, fenomene specifice instabilității atmosferice.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 16 și 26 de grade.

În Bucuresti

Vremea va rămâne mai caldă, urmând să se înregistreze în jur de 9 grade dimineata si 25-26 de grade la amiaza. Cerul va fi variabil pe parcursul zilei, apoi începind de seara creste probabilitatea de averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Duminică

În țară

în ziua de Paște, în regiunile nordice, estice și centrale vremea va fi ușor instabilă, se va răci față de sâmbătă, cerul va fi temporar noros și se vor semnala ploi și sub formă de aversă, pe arii restrânse însoțite de descărcări electrice.

Izolat cantitățile de apă vor fi însemnate, iar în restul teritoriului cerul va fi variabil, doar pe suprafețe mici cu înnorări și ploi de scurtă durată.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană înaltă, dar trecător și în sudul și în nordul teritoriului Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 25 de grade, cu cele mai mari în sud si sud-est.

În Bucuresti

Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a zilei, când trecător va ploua. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări după-amiaza. Dimineața vor fi 11-12 grade și temperatura maximă de 24...25 de grade.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate