Plănuiți mici schimbări de decor? Unic Spot vă ajută

Schimbările ne fac bine. Nu degeaba se spune schimbi locul, schimbi norocul. Ei bine, chiar dacă nu schimbați locația ați putea adăuga ceva mai mult farmec casei cu mici schimbări plănuite. Elementele de decor sunt printre cele mai accesibile și ușor de ales. Iar dacă acesta este planul, Unic Spot vă poate ajuta să vă duceți totul la bun sfârșit.

Mic mobilier, practic și accesibil

Fie că vă doriți o masă sau scaune, un pat pliant spre exemplu, toate acestea le veți găsi în cadrul e-shop-ului unicspot.ro.

Unele articole parte din această categorie de mic mobilier este fix ce avem nevoie în spații mai puțin generoase. Sunt gândite pentru case compacte. Un pat pliabil, scaune pliabile, o masă ce se poate extinde vă fac casa să fie mai potrivită pentru tot grupul de oaspeți.

Iar la români primează ideea aceasta, dacă vine cineva. Așadar mereu pregătiți să vă ocupați cum se cuvine de toți cei care vă trec pragul, veți avea nevoie de soluții de acest gen.

Pregătiți zona de work from home

A devenit o obișnuință în zilele noastre un astfel de concept. Work from home este într-o oarecare măsură mai comod și mai practic. Dar cere și o reamenajare. Și de această dată Unicspot.ro vine cu soluții și inspirație. De aici puteți alege o masă potrivită, scaune sau chiar și mici detalii de decor. Uneori, chiar și un simplu covor schimbă întru totul imaginea unei încăperi.

Așadar, cu atât mai mult vei dori să schimbi și alte piese de decor.

Pentru orele îndelungi petrecute în fața ecranelor mizați pe un scaun potrivit preferințelor voastre. Puteți alege unul ergonomic, să vă ofere confort absolut sau unul de gaming, dacă în timpul liber asta practicați cu drag. Astfel de opțiuni, cu o varietate de stiluri, dar și prețuri, veți regăsi în cadrul acestui eshop. Iar piesa supremă poate fi un scaun directorial.

Mai ales dacă nu beneficiați de unul la birou, creați acest confort, acasă!

V-ați gândit la montarea unui gard artificial? Ar putea imprejmui zona, oricât de mică, o aveți la dispoziție. Afară, pe terasă, vă petreceți ore plăcute mai ales în sezonul cald. O soluție la îndemână de împrejmuire și care să vă asigure și intimitate este gardul artificial, regăsit la Unic Spot în 3 variante: spring, summer, fall.

Asortați acest element cu sezonul și decorul va fi cu atât mai mult pe plac!

Comenzi exclusiv online

Nu este de mirare asta, dat fiind că mai toate magazinele au ales să aibă și o versiune online. Unic Spot asigură livrare imediată, astfel încât să vă bucurați de mici schimbări în casă în scurt timp.

Alegeți un birou mai plăcut cromatic, alegeți o masă vintage, un scaun potrivit pentru acesta sau o masă cu scaune, în set, pentru a defini și mai plăcut de atât zona de dining.

Astfel de schimbări vor da un vibe aparte casei.

Oferta curentă o regăsiți în pagina oficială.

Contact: [email protected]

 

 

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Cookies