Placinta cu piure auriu
Cost estimativ: 30 lei pentru 4 persoane
Ingrediente
2 piepti de pui
2-3linguri de mustar
Un ou
500 g piure de cartof
100 g branza
100 g cascaval sau parmesan
50 g unt
Sare, piper, ulei de masline
Mod de preparare
Pieptul de pui se frige si se taie fasii marunte.
Se amesteca cu mustarul, se asezoneaza, se adauga oul crud si se omogenizeaza bine.
Se pune totul intr-o tava rotunda, se acopera cu un strat de piure amestecat cu branza rasa, cascaval si unt.
Se niveleaza bine, se da la cuptor la 180 grade timp de 25 minute pana cand devine auriu deasupra.
Ingrediente
Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti
Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”
2
piepti de pui
2-3linguri de mustar
Un ou
500 g piure de cartofi
100 g branza
100 g cascaval sau parmesan
50 g unt
Sare, piper, ulei de masline
Mod de preparare Pieptul de pui se frige si se taie fasii marunte.
Se amesteca cu mustarul, se asezoneaza, se adauga oul crud si se omogenizeaza bine.
Se pune totul intr-o tava rotunda, se acopera cu un strat de piure amestecat cu branza rasa, cascaval si unt.
Se niveleaza bine, se da la cuptor la 180 grade timp de 25 minute pana cand devine auriu deasupra.