Pinar Deniz, protagonista serialului Secrete de familie, apariție de senzație în cea mai recentă vacanță! Iată cum a fost surprinsă renumita actriță alături de logodnicul ei, în Dubai

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 apr 2024, 23:39

Pinar Deniz, actrița care joacă rolul Ceylin în serialul Secrete de familie, în cele mai tandre ipostaze alături de logodnicul ei! Iată cum au fost surprinși cei doi actori, în vacanța din Dubai!

Pinar Deniz se numără printre cele mai apreciate actrițe ale momentului în Turcia. Deși are doar 30 de ani, frumoasă actrița are un palmares impresionant și a acumulat peste zece ani de activitate pe platourile de filmare în care a cucerit publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane cu talentul ei desăvârșit și cu o carisma captivantă. Telespectatorii din România au cunoscut-o pe tânăra actrița încă din anul 2018, când a jucat în serialul Patria mea ești tu, în care a dat viață personajului Yildiz, iar în 2023 a revenit pe sticlă în producția Secrete

de familie, care este difuzat sâmbătă și duminică, la Kanal D2, de la ora 22:00. De curând, celebra actrița și-a surprins fanii cu o apariție de senzație din cea mai recentă vacanță petrecută în Dubai alături de logodnicul ei.

Pinar Deniz, actrița care joacă rolul Ceylin în serialul Secrete de familie, în cele mai tandre ipostaze alături de logodnicul ei

Pinar Deniz s-a născut în anul 1993, în Adana, într-o familie înstărită, în sânul căreia a primit o educație exemplară și sprijin pentru a-și finaliza studiile și pentru a-și construi o

carieră solidă. Chiar dacă își dorea încă din copilărie să devină actrița, la vârstă majoratului, Pinar a decis, la îndemnul părinților ei să se orienteze către Facultatea de Relații Publice și Publicitate, în cadrul Universității din Istanbul, pe care a absolvit-o cu succes, treptat tânăra a realizat că nu va putea profesa în acel domeniu și atunci a hotărât să se înscrie la o școală privată de teatru, pe care a încheiat-o cu brio și care i-a oferit șansa să fie remarcată de o mare casă de producție din Istanbul.

Citește și: Pinar Deniz și Kaan Urgancioglu, protagoniștii serialului Secrete de familie, pe covorul roșu la Internațional Emmy Awards 2023! Iată cum au strălucit cei doi actori în cadrul celui mai așteptat eveniment al anului 2023

În 2017, ambițioasa Pinar Deniz a debutat pe platourile de filmare ale serialului Fresh Start, care i-a deschis calea către noi oportunități.

Această a continuat să joace în seriale și filme de excepție, care i-au adus succes și notorietate pe plan internațional.
Dincolo de lumina reflectoarelor, Pinar Deniz a încercat mereu să fie cât mai discretă în ceea ce privește viață personală, însă presă turcă a scos la iveală deseori imagini în care această a fost surprinsă în diverse momente și ipostaze. La începutul anului 2022, celebra actrița a fost văzuta în compania chipeșului actor Kaan Yildirim.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Ce se întâmplă cu serialul turcesc Secrete de familie! Care vor fi noile zile și ore de difuzare ale îndrăgitei producții din 16 martie, la Kanal D2

Deși la început aceștia nu au recunoscut că au o relație de iubire, în cele din urmă au fost nevoiți să dea cărțile pe față deoarece au fost surprinși în ipostaze tandre care i-au dat de gol. În anul 2023, cei doi îndrăgostiți au anunțat în mediul online că s-au logodit, spre marea bucurie a fanilor, care își doreau enorm că aceștia să își unească destinele cât mai curând.

De curând, Pinar Deniz a publicat un scurt clip video în care și-a făcut apariția alături de logodnicul ei, în cea mai recentă vacanță petrecută în Dubai. Cei doi îndrăgostiți s-au distrat de minune și au trăit cele mai frumoase și spectaculoase experiențe în deșert.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!