Pilotii raniti grav in accidentul aviatic se lupta pentru viata lor!

,

Facut scrum, aproape in totalitate, telefonul mobil a pilotului grav ranit in accidentul aviatic din Sibiu inca mai suna.

Alarma a pornit azi dimineata ca din senin. Sotia militaraului  crede ca e un semn. De cinci zile, lupta sa traiasca. Fiecare minut si fiecare ora inseamna inca un pas spre viata. Doar o minune ii poate salva pe cei doi camarazi. Sotia unuia dintre ei vorbeste si ea despre un semn pe care l ar fi primit.

Medicii spun ca starea barbatului este in continuare grava. Au incercat sa-l scoata din coma indusa, ins,a dupa o jumatate de zi, l-au intubat din nou...


Celalalt militar aflat si el pe patul de spital , maistrul Valentin Bora a fost dus, astazi, din nou, in sala de operatii.
Cei doi supravietuitori raman in continuare la Terapie Intnsiva sub stricta supraveghere medicala, timp in care doctorii spera ca o parte din arsurile suferite sa se vindece spontan.

Si anchetatorii spera ca starea celor doi militari sa se imbunatateasca, mai ales ca ei sunt cei care ar putea lamuri cum de-a fost posibila o astfel de tragedie. Intre timp, procurorii militari au inceput urmarirea penala pentru ucidere din culpa si neluarea a masurilor legale de securitate si sanatate in munca, iar pana acum au fost audiati deja 7 martori.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 22 ianuarie. Vremea continuă să se încălzească! Temperaturi de primăvară

Mihai Tudose: Guvernul a pus la punct planul de sinucidere asistată și anunțată

Ce înălțime are Culiță Sterp? Este cel mai înalt concurent de la Survivor România și îl depășește chiar și pe președintele Klaus Iohannis

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 20 ianuarie. Vremea se încălzește!

Arafat anunță că se pot vaccina în etapa a doua și persoanele care nu se încadrează în criterii! Care este singura cerință

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies