Piept de pui in sos de branza

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 feb 2017, 02:21

Cost estimativ: 40 lei pentru 3-4 persoane

 

Ingrediente

Piept de pui fara os si piele - 2 bucati

O lingura de ulei, sare, piper

Pentru sos:

O lingurita unt

O lingurita faina

250 ml lapte

Sare, piper, nucsoara

50-100g branza cu mucegai

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mod

de preparare

Pieptul de pui se asezoneaza, se unge cu ulei si se frige pe ambele parti pana devine auriu.

Se transfera in cuptorul incins la 180 grade, timp de 10 minute pentru a se patrunde si in interior.

 

Sosul

Intr-o craticioara se amesteca untul topit cu faina, iar cand s-au omogenizat, se adauga, treptat, laptele, amestecand continuu cu un tel pentru a nu se forma cocoloase.

Cand laptele a fost adaugat, se da sosul in cateva clocote pana se ingroasa, apoi se asezoneaza, se ia de pe foc si se adauga imediat branza. Aceasta se va topi si se va omogeniza in sos.

Se scoate puiul de la cuptor si se serveste cu sosul de branza.

 

Taguri: