Peste doua milioane de telespectatori au urmarit vineri seara “Bahar: Viata furata”

,

Vineri, 29 ianuarie, serialul turcesc “Bahar: Viata furata” a pozitionat Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor din Romania.

 

Peste doua milioane de telespectatori au urmarit vineri seara “Bahar: Viata furata”
Vineri, 29 ianuarie, serialul turcesc “Bahar: Viata furata” a pozitionat Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor din Romania. Conform datelor furnizate de Kantar Media, Kanal D si-a adjudecat prima pozitie pe segmentele de public National si All Urban, si locul second pe cel Comercial. Productia a adunat in fata micilor ecrane peste doua milioane de romani din intreaga tara.
In intervalul 20:00 – 22:30, “Bahar: Viata furata” a inregistrat 9,5% rating si 18,0% cota de piata, pe targetul National, 9,0% rating si 16,7% cota de piata, pe targetul All Urban, si 7,0% rating si 14,7% cota de piata, pe targetul Comercial.
O medie de 1.748.000 de telespectatori urmareau vineri serialul “Bahar: Viata furata”. In minutul de aur, atins la 21:06, peste doua milioane (2.049.000) de romani vizionau cu sufletul la gura productia difuzata la Kanal D.

Conform datelor furnizate de Kantar Media, Kanal D si-a adjudecat prima pozitie pe segmentele de public National si All Urban, si locul second pe cel Comercial. Productia a adunat in fata micilor ecrane peste doua milioane de romani din intreaga tara.

In intervalul 20:00 – 22:30, “Bahar: Viata furata” a inregistrat 9,5% rating si 18,0% cota de piata, pe targetul National, 9,0% rating si 16,7% cota de piata, pe targetul All Urban, si 7,0% rating si 14,7% cota de piata, pe targetul Comercial.O
medie de 1.748.000 de telespectatori urmareau vineri serialul “Bahar: Viata furata”.

In minutul de aur, atins la 21:06, peste doua milioane (2.049.000) de romani vizionau cu sufletul la gura productia difuzata la Kanal D.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

De pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”, direct pe coperta de revista! “Cover Girl”, conceptul inedit care le va provoca stilistic pe concurente, in editia de sambata seara...

Talibanii devin tot mai dezirabili pentru SUA. Le-au fost acordate scutiri de la sancțiunile economice

BOMBA BOMBELOR! Iubitul super celebru al Kirei, fiica lui Gică Hagi. Fac un cuplu de senzație

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

Lia Olguta Vasilescu: "Pensiile aflate pe legi speciale se dubleaza! Daca v-am spus ca sunt si prosti si iresponsabili"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies