Pericolul nu a trecut pentru Andreea Balan! A fost creierul afectat din cauza stopului cardiac? Ce s-a vazut la RMN

Andreea Balan a fost la un pas de moarte dupa ce a suferit un stop cardio-respirator in timpul operatiei de cezariana.

Din fericire artista a trecut cu bine peste aceasta incercare iar acum atat ea, cat si fetita pe care a adus-o pe lume sunt in stare buna.

Cu toate acestea, ingrijorarile care planeaza asupra sanatatii artistei sunt inca mari. Se pare ca inima Andreei Balan nu a batut timp de un minut, iar lipsa de sange proaspat ar fi putut afecta creierul.

Pentru a se asigura ca Andreea Balan nu va ramane cu leziuni pe viata, medicii i-au facut doua RMN-uri, lucru confirmat chiar de artista.

"Am facut doua RMN-uri, analize de sange si de colagulare. Cele mai importante sunt aceste RMN -uri sa se vada daca a fost afectat creierul. Au iesit bine si chiar daca nu ar fi iesit nu va spun voua", a declarat Andreea Balan.

Doru Herghelegiu, cel care a salvat-o pe Andreea Balan a dezvaluit in cadrul unui interviu ce s-a intamplat in acele momente critice.

"Am reusit sa echilibram coagularea sangelui. I-a fost facuta anestezie generala cand s-a instalat socul respirator. Un minut a durat resuscitarea. Stiam ce va urma. Tulburarile de coagulare sunt greu de controlat. Este un caz la 80 000. 10% sunt cei care supravietuiesc in aceste cazuri", a spus medicul.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate