Pepe si Mihai Mitoseru, LA CUTITE din cauza Oanei Zavoranu! E Pepe gelos?

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:24

In editia de miercuri a emisiuni WOWbiz, Mihai Mitoseru a facut o declaratie uluitoare: a spus ca intre el si Oana exista niste sentimente puternice inca din 2001.

"Ne stim de foarte mult timp si exista niste sentimente intre noi din 2001. Dar din pacate noi nu putem sa fim impreuna pentru ca amandoi suntem persoane puternice si nu stiu ce a iesit".

Actorul a recunoscut ca ei doi au incercat sa fie de mai multe ori impreuna, insa nu s-a putut. Astazi, in platoul emisiunii WOWbiz, Mihai Mitoseru si Pepe, fostul sot al Oanei, s-au confruntat fata in fata.


Actorul si-a reluat ideea si a spus ca Pepe a fost cel mai slab in relatia cu Oana Zavoranu.

"In relatia lor mie mi s-a parut ca Oana era tot timpul in fata. Ea era cea care era pusa in valoare. Oana tot timpul a avut un barbat care sa ii ofere absolut tot. Si cand femeile au absolut tot ce vor se obisnuiesc cu binele si nu le mai e bine".


Pepe l-a contrazis si a declarat ca daca cineva sta in umbra nu inseamna ca este mai slab.

"Daca Mihai considera ca cel care vorbeste mai mult e mai puternic e parerea lui. Cand am fost cu Oana nu am decazut, dar de multe ori am evitat sa vin la emisiuni mondene. Valorile se vad in timp. In a sustine un om din umbra nu inseamna ca esti slab.
Eu sunt Pepe. Cine ma iubeste ma iubeste pentru ca sunt artist nu pentru ca sunt puternic".

Mihai Mitoseru a spus ca a incercat cu sa fie cu Oana inainte de relatia ei cu Pepe si dupa ce s-au despartit.

"Am incercat sa fiu cu Oana si inainte ca ea sa fie cu Pepe si dupa. Cat a fost cu Pepe noi nu ne-am mai vazut.
Am fost foarte bun prieten cu Pepe inainte ca el sa fie cu Oana. Eu cred ca Oana ar trebui sa ne spuna de ce nu ne-am mai vazut".

Pepe a marturisit ca nu stia de incercarile celor doi de a lega o relatie.