Pepe, marturisiri socante la Vulturii de noapte! "Daca nu dau impresia ca am o relatie, par un barbat neserios!"

Pepe, Daniela Gyorfi, Carmen Bruma si Alin Oprea, invitatii acestei editii la “Vulturii de Noapte”, dau startul unui weekend perfect alaturi de moderatorii late night show-ului.

“Exista razboi intre sexe sau este doar in imaginatia noastra?” , incearca sa afle Victor Slav de la invitati, deja “separati” in doua tabere, femei si barbati.

“Pana la urma, razboiul asta este fals, noi, barbatii si femeile, suntem complementari. Suntem plus si minus, yin si yang … noi, femeile si barbatii, cream un tot!”, spune Alin Oprea.  

 

 

Plecand de la principiul ca “afli despre un barbat daca este casatorit sau are o relatie, daca merge cu lista la piata”, Pepe, unul dintre sustinatorii acestei idei, face o dezvaluire uluitoare. 

“Eu de multe ori imi fac singur lista pentru piata, pentru ca mi-a placut tot timpul sa par intr-o relatie. De mic, mi-am zis: daca nu dau impresia ca am o relatie, par un barbat neserios”, spune artistul.

 

 

Degustare, cu masca pe ochi, in platoul emisiunii

 

 

Unul dintre jocurile serii pentru invitati, “gusta si recunoaste” starneste amuzamentul celor prezenti in platoul “Vulturii de noapte”, mai ales ca moderatorii le-au oferit invitatilor, divizati in echipa fetelor si cea a baietilor, si alte surprize, spre degustare, nu doar alimente.

“Nu e fruct sau leguma … E o ata, ceva, o blana, o funie”, spune Alin Oprea, aflat la prima “degustare”. 

Care dintre echipe a castigat competitia degustarilor si ce alte surprize le-au mai oferit vulturii invitatilor aflati in aceasta seara, de la 23:15, la “Vulturii de noapte”, o editie spumoasa care deschide un weekend perfect, la Kanal D. 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate