Pentru prima data in Romania, dupa 1989, se construieste un autobuz 100% romanesc! Iata cum va arata

,

Va mai amintiti autobuzele vechi cu care mergeam prin anii ‘80? Erau fabricate in Romania, dar, dupa revolutie, incet-incet, au fost inlocuite de altele noi, fabricate in strainatate.

Dupa un sfert de secol, însa, vom avea, se pare, din nou un autobuz autohton! In caz ca nu va mai amintiti cum aratau autobuzele noastre autohtone v-am pregatit cateva imagini care sa va improspateze memoria.

Pentru prima data in Romania, dupa 1989, se construieste un autobuz 100% romanesc, dupa cum sustine constructorul si Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania.La fel ca in vremurile de altadata, totul se construieste manual.
Nu exista linie robotizata, ci,  numai romani priceputi.
Ca sa vedem exact despre ce e vorba, am mers direct la linia de productie. In ultima faza se fac finisajele, se monteaza motorul  si scaunele iar rezultatul este pe masura asteptarilor.  Speram ca industria noastra sa nu se opreasca aici. Caci, romani dornici de munca sunt destui.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Două turiste, ameninţate de un angajat al unui restaurant din Mykonos, după un prânz de 600 de euro

Ziua când este interzis să dai bani cu împrumut. Persoanele care o fac sunt predispuse la pierderi uriașe

FOTO Angajatul unic în România: Scrie Tomosuri sinodale și alte acte sau gramate cu valoare istorică ale Patriarhiei Române

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Astăzi e termenul pentru depunerea declarației unice. Ce amendă riscă cei care nu respectă termenul

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies