Pentru iubitorii Rock 'n' Roll, apare filmul „Elvis”! Când are loc avanpremiera și unde poți vedea filmul biografic al regelui anilor '60

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 16 mar 2023, 03:55

Pentru iubitorii Rock 'n' Roll, apare filmul „Elvis”! Când are loc avanpremiera și unde poți vedea filmul biografic al regelui anilor '60

Sursa: imdb.ro - colaj KANAL D

La aproape opt ani după ce îndrăgitul regizor Baz Luhrmann a anunțat pentru prima dată în 2014 filmul său biografic despre Elvis Presley, în sfârșit ne vom putea bucura de el! Iată toate detaliile.

Pe data de 24 mai 2022, filmul „ Elvis ” a avut premiera mondială în cadrul Festivalului de Film de la Cannes, în Franța. Actorul principal al filmului, Austin Butler, a făcut, de asemenea, valuri, pentru că l-a canalizat pe controversata legendă a muzicii

Apare filmul „Elvis”. Tot ce trebuie să știi despre avanpremieră, distribuție și trailer

Austin Butler, starul din Once Upon a Time in Hollywood, a învins nume precum Harry Styles, Miles Teller și Ansel Elgort în „lupta” pentru rolul principal din film.

Tom Hanks a fost distribuit în rolul managerului de lungă durată al lui Elvis, colonelul Thomas Andrew Parker, în timp ce Olivia DeJonge a obținut rolul Priscillei Presley. Kelvin Harrison Jr, Alton Mason, Yola, Hank Snow și Jimmie Rodgers au semnat pentru a avea apariții ca invitați în rolurile lui B.B. King, Little Richard, Sister Rosetta Tharpe, Hank Snow și, respectiv, Jimmie Rodgers.

Starul din Stranger Things Dacre Montgomery și Maggie Gyllenhaal vor apărea, de asemenea, în film.

Citeste si: Nepotul lui Elvis Presley a murit. Lisa Marie Presley este devastata

Cântărețul single-ului „As It Was”, Harry Styles, a fost în cursa pentru rolul principal din Elvis. Regizorul Baz Luhrmann a explicat luni, 6 iunie, la podcastul Fitzy & Wippa, de ce Harry nu a fost ales pentru a-l juca pe Elvis.

„Harry este un actor foarte talentat. Aș lucra la ceva cu el... dar adevărata problemă cu Harry este că el este Harry Styles. Este deja un star”, a explicat Luhrmann. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

În final, cel mai așteptat detaliu, avanpremiera: filmul „Elvis” va fi valabil în cinematografe începând cu 24 iunie.

Biletele pot fi achiziționate apăsând AICI. Cât despre trailerul filmului „Elvis”, el poate fi urmărit apăsând AICI.

Ce spune familia lui Elvis Presley despre film: „Povestea, după cum știm cu toții, nu are un final fericit”

Fosta soție a lui Elvis și mama copiilor săi, Priscilla Presley, a dat oficial aprobarea pentru film. În aprilie 2022, ea a făcut pe Twitter o declarație:

„Această poveste este despre relația dintre Elvis și colonelul Parker. Este o poveste adevărată spusă în mod strălucit și creativ, pe care numai Baz, în felul său artistic unic, ar fi putut să o facă.

Citeste si: Elvis Presley a fost UCIS! S-a aflat adevarul, dupa peste 40 de ani: "Eu l-am OMORAT"! Cine a facut dezvaluirea

Austin Butler, care l-a interpretat pe Elvis, este excepțional.

La jumătatea filmului, Jerry și cu mine ne-am uitat unul la celălalt și am spus 'WOW!!!!! Bravo lui'. A fost extrem de emoționat să joace acest rol. Îmi pot doar imagina”.

„Povestea, după cum știm cu toții, nu are un final fericit”, a adăugat ea. „Dar cred că veți înțelege un pic mai mult din călătoria lui Elvis, creionată de un regizor care și-a pus inima și sufletul și multe ore în acest film”.

În mai 2022, Priscilla a dezvăluit că fiicei lui Elvis, Lisa-Marie Presley, îi place, de asemenea, filmul și că ei cred că nepoata lui, Riley Keough, îl va iubi și ea.

 

Taguri:

Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!