Pensia revoltătoare pe care Mirabela Dauer o are după 57 de ani de muncă

,
Mirabela Dauer,  ce pensie primeste
Mirabela Dauer, primeste o pensie extrem de mică[Sursa foto: Facebook]

Mirabela Dauer a dezvăluit ce pensie primește după 57 de ani de activitate în câmpul muncii. Suma pe care artista o primește lunar din partea statului este revoltătoare.


In articol:

Mirabela Dauer este un artist îndrăgit de lumea întreagă, cu o carieră în domeniul muzical de peste 57 de ani. Cântăreața a vorbit deschis despre veniturile sale lunare.

Ce pensie primește Mirabela Dauer după 57 de ani de muncă?

Mriabela Dauer a făcut dezvăluiri despre cariera sa de peste 57 de ani, dar și despre ce pensie primește acum, după atâția ani de activitate în domeniul muzical în care a bucurat o lume întreagă cu vocea ei

Artista primește o pensie extrem de mică, nu este mulțumită de situație, dar se declară împăcată.

Mirabela Dauer,  ce pensie primeste
Mirabela Dauer, 57 de ani de cariera[Sursa foto: Facebook]

”Sunt un om normal la cap și drămuit, pentru că toată viața mea am fost nevoită să am singură grijă de mine. În această perioadă am fost foarte, foarte drămuită și îi mulțumesc Lui Dumnezeu, că a avut grijă de mine”,  i-a spus Mirabela Dauer.

Mirabela Dauer este un artist cu o carieră exorbitantă în domeniul muzical, aceasta a fost considerată de-a lungul carierei sale cea mai bună voce feminină de muzică pop. Deși are în spate o carieră extraordinară, artista primește o pensie de 1300 de lei, care este suplimentată cu cea de merit.

”Am avut o pensie de doi bani, dar domnul Ponta – mă rog în fiecare zi pentru sănătatea lui – este singurul care s-a gândit la artiști și ne-a ridicat pensia. Datorită acestei pensii de merit, am putut să îmi plătesc spitalul. Nu este imensă, nu o car cu sacul, dar datorită acestei pensii eu am putut să plătesc analizele. Îi mulțumesc dimineața, la prânz și seara pentru că am putut fără să cerșesc!”, a spus Mirabela Dauer, 

Citeste si: Mirabela Dauer, despre Gabi Cristea: "Cum poate fi inselata o astfel de femeie?". Afla ce spune despre Marcel Toader

Mirabela

a dezvăluit la un moment dat că trăiește pentru muzică și că știe că muzica îi poate face pe oameni mai buni și mai frumoși.

Artista a câștigat simpatia oamenilor nu doar prin talentul ei incontestabil, dar și prin sinceritate și simț al umorului. Mira, cum îi spun prietenii, este mereu cu zâmbetul pe buze și nu se sfiește să vobrească deschis despre viața ei personală.

Mirabela Dauer,  ce pensie primeste
Mirabela Dauer este impacata cu veniturile pe care le are[Sursa foto: Facebook]

Mirabela Dauer, cariera muzicală

Mirabela a debutat în industria muzicală în anul 1963, alături de trupa Roșu și Negru, ulterior a urmat cursurile Școlii Populare de Artă. În 1967 s-a produs debutul său în televiziune, unde aparițiile erau tot mai dese și interpreta piese ale marilor ariști de la acea vreme.

Citeste si: Mirabela Dauer: "Eu pe EA o consider vinovata" Ce spune artista despre scandalurile din showbiz VIDEO

 

Citește-ne pe
Citește și:

Mirabela Dauer, dependenta de shopping

Codul roșu de vijelii a făcut prăpăd în Dâmbovița, pompierii intervin de urgență: gospodării inundate, copaci doborâți

Alex Velea, probleme mari cu legea. Fulgy l-a dat pe mâna polițiștilor. Câți ani de închisoare riscă

Mirabela Dauer: "Eu pe EA o consider vinovata" Ce spune artista despre scandalurile din showbiz VIDEO

Mirabela Dauer, despre Gabi Cristea: "Cum poate fi inselata o astfel de femeie?". Afla ce spune despre Marcel Toader

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies