Pe drumuri, dupa un mariaj de 18 ani! Este cazul unui barbat a carui sotie, extrem de cicalitoare, vrea tot! Ce verdict primesc cei doi de la juratii de la "Ne vedem la tribunal”, sambata, de la 21.30, la Kanal D

Sambata, de la 21:30, la “Ne vedem la tribunal”, un caz de partaj intre doi soti ajunge pe masa juratilor show-ului.

Mircea Toader, in varsta de 46 de ani este divortat de sotia lui si e nevoit sa  locuiasca cu chirie dupa parasirea caminului conjugal. Acesta isi castiga existenta lucrand ca agent de vanzari de produse electronice, iar seara din taximetrie. Barbatul considera ca toate bunurile reprezinta munca lui de o viata si nu vrea ca in pragul batranetii sa fie nevoit sa locuiasca cu chirie, in conditiile in care fosta sotie nu a contribuit financiar la achizitionarea acestora.

Acesta are pretentia ca in urma partajului sa obtina jumatate din casa, masina, dar si parte din valoarea bunurilor mobile din casa.


“Atunci cand ne alegem alaturi de cine dorim sa ne petrecem restul vietii spunem  „la bine si la greu”, dar cine hotaraste ce este bine si cat e de greu? Unul investeste bani, altul sentimente, pasiune, munca… La final, fiecare doreste tot”, spune Elena Banciu, unul dintre juratii emisiunii.

Care este verdictul juratilor, veti putea afla sambata, de la ora 21:30, urmarind emisiunea “Ne vedem la tribunal”, difuzata la Kanal D!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate