Paul Sorvino a murit la vârsta de 83 de ani. Acesta avea mai multe probleme de sănătate

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 25 iul 2022, 23:17

Paul Sorvino a murit la vârsta de 83 de ani. Acesta avea mai multe probleme de sănătate

Sursa: Twitter

Paul Sorvino a murit astăzi, 25 iulie, la vârsta de 83 de ani, din cauze naturale. Acesta se confrunta cu mai multe probleme de sănătate, iar veste neplăcută a fost dată de către Roger Neal în numele soției actorului, Dee Dee Sorvino care a fost lângă el atunci când a trecut în neființă.

Paul Sorvino a decedat astăzi, 25 iulie, din cauze naturale. Soția lui, Dee Dee Sorvino, i-a fost alături până în ultima clipă.

Actorul avea 83 de ani și era unul dintre cei mai îndrăgiți din domeniul său de activitate.

Paul Sorvino a lăsat în spate multă durere

Paul Sorvino s-a făcut remarcat în filmul ”Goodfellas”, dar și în serialul ”Law & Order”. Vestea decesului a fost dată de către Roger Neal, în numele soției actorului.

„Inimile noastre sunt frânte. Nu va mai exista niciodată un alt Paul Sorvino, a fost dragostea vieții mele și unul dintre cei mai mari interpreți care au onorat vreodată ecranul și scena”, a spus Dee Dee Sorvino prin intermediul unei declarații.

Paul Sorvio s-a născut în anul 1939 pe data de 13 aprilie, în New York, Brooklyn, Acesta a avut roluri importante în mai multe producții televizate și cinematografice, precum: ”Nixon”, ”For the Love of Money”, ”That Championship Season”, ”Dick Tracy”, ”The Rocketeer” și nu numai.

Citeste si: Mick Jagger a împlinit 79 de ani. Solistul Rolling Stones se mișcă incredibil pe scenă

Paul Sorvino a început să lucreze ca redactor publicitar la o agenție de publicitate. A urmat cursurile Academiei Americane de Muzică și Teatru, urmând să își facă debutul pe Broadway prin intermediul musical-ului ”Bajour”, în anul 1964.

Citeste si: De ce nu vrea Georgiana Lobonț să vorbească despre divorț. Armin Nicoară încearcă să o convingă

După șase ani, Paul Sorvino a jucat în ”Where's Poppa” și, în anul 1971, a primit un rol secundar în cadrul ”The Panic In Needle Park”.

Paul Sorvino și Dee Dee Sorvino au devenit soț și soție în anul 2014, după ce s-au cunoscut, din întâmplare, în cadrul emisiunii lui Neil Cavuto de la Fix News Channel Network, conform deadline.com.

Paul Sorvino s-a vindecat de astm prin yoga

Una dintre problemele de sănătate cu care Paul Sorvino s-a confruntat a fost astmul. Acesta a reușit să se vindece prin intermediul unor exerciții de yoga.

A murit celebrul actor Paul Sorvino din „Goodfellas” - Doliu în cinematografia mondială

„Când aveam 25 de ani, am jucat într-un spectacol numit Bajour și am vrut să părăsesc spectacolul pentru că nu mai puteam respira. Nu puteam să cânt și nu puteam să fac pașii de dans de bază pe care trebuia să-i fac. Din fericire, doi actori din producție- care erau și instructori de yoga- m-au învățat câteva exerciții de respirație, iar astmul meu s-a vindecat în acea zi. Am putut să fac întreaga reprezentație.

Citeste si: Ce meserie are Melis Tüzüngüç, actrița principală din serialul „Aripi frânte”. Aceasta o interpretează pe frumoasa Zeynep

Dacă nu i-aș fi întâlnit, cred că astmul meu ar fi progresat până la punctul în care aș fi luat continuu medicamente cu steroizi. Asta mi-ar fi schimbat complet viața, dacă nu mi-ar fi pus capăt prematur. Probabil că nu aș fi supraviețuit până la vârsta pe care o am acum- și cu siguranță nici fiul meu nu ar fi supraviețuit. El este extraordinar de alergic și cred că ar fi murit la vârsta de patru ani. Știu că așa ar fi fost, dacă nu aș fi știut cum să-l ajut”, a spus acesta, potrivit abilitymagazine.ro.

 


Lacrimi și regrete în „Casa iubirii”! Nona nu vrea să continue cunoașterea cu Patrick: „Nu mi-aș dori să mai încerc să te cunosc mai bine, pentru că nu-mi plac oamenii falși”

Nona și Patrick au luat cina în camera roșie. Deși Patrick a fost fericit după întâlnire, Nona spulberă tot și îi aduce la cunoștință că nu mai vrea să-l cunoască din cauza comportamentului său.

Cookies