Patrocle este în continuare de negăsit! Cățelul dispărut în luna martie este căutat în tot Bucureștiul: Recompensa a fost mărită la 6.000 de lei

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 20 mai 2024, 15:25

Patrocle este în continuare de negăsit

Sursa: Arhiva personala

Patrocle a dispărut în luna martie anul curent, iar de atunci stăpânii acestuia îl caută cu disperare. Aceștia au mărit recompensa la 6.000 de lei.

Patrocle este un câine de talie medie care s-a pierdut de stăpânii săi pe data de 17 martie 2024, iar de atunci stăpânii săi îl caută cu disperare. Cățelușul a devenit unul dintre cele mai căutate animale din București, iar stăpânii săi au crescut recompensa la suma de 6.000 de lei.

Patrocle a dispărut în luna martie 2024

În luna martie a acestui an, mai exact pe data de 17 martie, Patrocle, un cățeluș de talie medie, s-a pierdut de stăpânii săi.

De atunci și până în prezent aceștia l-au căutat zilnic, disperați, dând nenumărate anunțuri în speranța că cineva a reușit să îl găsească  sau că le poate oferi mai multe informații despre acesta.

Patrocle a fugit de lângă stăpânul său în timp ce se plimbau pe străzile din Capitală. Din păcate, un simplu claxon l-a speriat atât de tare încât a reușit să scape din lesă și să se îndepărteze rapid, pierzându-se în mulțimea aflată în mișcare, iar stăpânul său, pe nume Teodor Ștefan nu l-a mai putu prinde.

Citește și: Patrocle, cățelul căutat de toată România. Se oferă recompensă! Povestea emoționantă a cațelușului care s-a pierdut în Sectorul 3

Stăpânii lui Patrocle au mărit recompensa la 6.000 de lei

Pe pagina s-a personală de Facebook, Teodor a postat următorul mesaj prin care anunță că a mărit recompensa la suma de 6.000 de lei: “Mărim la 6000 de lei recompensa pentru prinderea lui Patrocle sau pentru recuperarea lui, dacă cineva l-a prins deja și nu știe de această căutare.

Oferim 500 de lei pentru orice informație care ne conduce la el sau poza/ video care să arate că încă este în viață. Îmi puteți scrie pe FB sau WhatsApp atât mie 0722680853, cât și Alexandrei Pasca 0738211468. Este blând, dar foarte fricos, microcipat și castrat.

Din 3 aprilie, de când a fost pozat în Colentina (str. Maior Băcilă/ Poiana cu Aluni) nu mai știm nimic despre el.

Continuăm căutările și nu ne oprim până nu aflăm unde este și ce s-a întâmplat cu el. A dispărut pe 17 martie din sectorul 2 (Bd Chișinău/ Delfinului), dar poate fi oriunde în București sau zonele limitrofe. Căutarea lui Patrocle continua zilnic si nu ne vom opri pana nu aflam ce s-a întâmplat cu el, pana nu îl recuperam sănătos. Am lipit sute de afișe in mai multe locuri din Capitala si zonele limitrofe in speranța ca cineva îl recunoaște si ne va suna.
Multi bucureșteni cu suflet mare s-au alăturat căutărilor noastre si se uita după el prin zonele in care locuiesc sau in drum spre birou. Le mulțumim tuturor pentru ajutorul dat!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Daca cineva l-a prins totuși, îl rugam din suflet sa ne sune astfel încât sa-l putem strânge din nou in brate pe Patrocle, care devenise membru cu drepturi depline al familiei noastre! Ne este tare dor de el, ne lipsește enorm si suntem convinși ca si el vrea sa se întoarcă acasă, la cei care-l iubesc atât de mult. Hai acasă, Patroclino!”

Familia lui Patrocle îl caută neîncetat sperând să îl găsească cât mai repede posibil cu speranța că acesta va fi găsit nevătămat sau că pot obține măcar o informație cu acesta. Oamenii nu au rămas indiferenți la acest necaz și au sărit în ajutorul stăpânilor săi.

De asemenea, Teodor, cel care l-a adoptat pe Patrocle la începutul lunii noiembrie 2023, a declarat pentru Kanal D: „Căutarea lui Patrocle continuă zilnic și nu ne vom opri până nu aflăm ce s-a întâmplat cu el, până nu îl recuperam sănătos. Am lipit sute de afișe în mai multe locuri din Capitală și zonele limitrofe în speranța că cineva îl recunoaște și ne va suna. Mulți bucureșteni cu suflet mare s-au alăturat căutărilor noastre și se uită după el prin zonele în care locuiesc sau în drum spre birou. Le mulțumim tuturor pentru ajutorul dat! Dacă cineva l-a prins totuși, îl rugăm din suflet să ne sune astfel încât să-l putem strânge din nou în brațe pe Patrocle, care devenise membru cu drepturi depline al familiei noastre! Ne este tare dor de el, ne lipsește enorm și suntem convinși că și el vrea să se întoarcă acasă, la cei care-l iubesc atât de mult.

Citește și: Cici a dispărut de Anul Nou și este căutată cu disperare de stăpânii săi: Familia acesteia oferă recompensă „Hamul ei a fost găsit pe podul Doamna Ghica...”

 Persoanele care pot oferi mai multe informații despre Patrocle sunt rugate să îi contacteze stăpânii săi, iar efortul lor nu va fi trecut cu vederea.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!