"Patroana", lacrimi amare pentru Leo. L-a implorat sa ramana la Strehaia. Discutia cutremuratoare dintre "Printul tiganilor" si mama sa

Leo de la Strehaia nu a scapat de mama sa. "Printul Tiganilor" a fost pus la punct de "patroana". Sfasiata de durere, doamna Maria a plans in bratele lui Leo.

"Viata mea e la Bucuresti, nu aici. Acum mi-e bine. Eu sunt linistit cu Dana, imi face mancare, imi da medicamentele. Anca nu-mi da medicamentele. Eu am fost aici si nu le-am luat. Atat stii: 'Stai acasa, stai acasa'. Eu nu pot sa suport galagia, aici ce sa fac sa aud toata ziua tipetele Ancai. Imi pare rau cand te vad plangand", i-a zia Leo mamei sale."Pentru ce muncim noi, sa facem fala la copii, la nepoti, nu? Eu ma bucur ca ai venit acasa, dar sa te lipsesti de femeile alea si sa vii la copii acasa. Tiganii au zis ca nu e bine ce faci. Tu poti sa ai grija de doua familii? Si aici si pe Dana?

Stai acasa, mama, nu mai pleca. Ne-ai facut de rasul lumii de cand a murit tatal tau. Ce sa fac eu?", a zis Maria, mama lui Leo.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate