Paște 2019. Cea mai puternică rugăciune în JOIA MARE. Te ajută în orice problemă!

,

Paște 2019. Cea mai puternică rugăciune în JOIA MARE. Te ajuta sa scapi de orice problema!


In articol:

În Joia Mare, se prăznuiesc sfânta spălare a picioarelor, Cina cea de Taină, rugăciunea cea mai presus de fire și Vânzarea Domnului. Tot atunci se rostește o rugăciune puternică. Te ajută în orice problemă!

Paște 2019. Cea mai puternică rugăciune în JOIA MARE. La Liturghia din Joia Mare, la unele catedrale chiriarhale și mănăstiri are loc și o rânduială mai specială, "Spălarea picioarelor", ce se săvârșește după citirea Rugăciunii amvonului. Atunci preotul sau arhiereul iese din biserică, așa cum este îmbrăcat, cu cădelnița în mână și cu făclii aprinse la locul special pregătit pentru spălare și unde sunt rânduiți 12 frați care vor fi spălați de către cel mai mare, scrie crestinortodox.ro.

Citeste si: Rugăciunea care aduce iubirea și norocul înapoi în viața ta! Ce trebuie să rostești

Paște 2019. Cea mai puternică rugăciune în JOIA MARE. Tot în Sfânta Joi, seara, se săvârșește denia celor 12 Evanghelii, care se citesc în tot cursul slujbei. La finalul fiecărei Evanghelii citite se zice: "Slavă îndelung răbdării Tale, Doamne, slavă Ție, Doamne, slavă Ție".

Cea mai puternică rugaciune pe care trebuie s-o spui în JOIA MARE

Paște 2019. Cea mai puternică rugăciune în JOIA MARE. "Doamne Iisuse Hristoase, Fiule şi Cuvântul lui Dumnezeu Tatăl, Care în ziua de astăzi ai luat Cina cea de pe urmă, cu ucenicii Tăi, şi cu mare umilinţă ai spălat picioarele lor şi ale ucenicului care Te-a vândut! Apoi, luând pâine şi vin în mâinile Tale Cele Sfinte şi binecuvântându-le cu puterea Ta cea Dumnezeiască, le-ai făcut însuşi Trupul şi Sângele Tău, cu care i-ai împărtăşit zicând: „Luaţi, mâncaţi şi beţi, că acestea sunt Trupul şi Sângele Meu, pentru ca să se ierte păcatele voastre'.

Paște 2019. Cea mai puternică rugăciune în JOIA MARE. Cela ce tot în ziua aceasta Te-ai înălţat la cer şi ai şezut de-a dreapta lui Dumnezeu, Tatălui Tău, să împărăţesti împreună cu El în veci, ca Unul-Născut Fiul Său preaiubit. Rogu-Te deci, pentru rugăciunile ucenicilor Tăi, iartă păcatele noastre, ale tuturor, ale celor vii şi ale celor răposaţi. Dă-mi, Doamne, lacrimi fierbinţi, ca să-mi plâng păcatele.

Paște 2019. Cea mai puternică rugăciune în JOIA MARE. Darul Tau cel curăţitor, care a spălat picioarele ucenicilor Tăi, să spele şi să curăţească inima şi sufletul meu, ca aşa, cu vrednicie, cu curăţie şi cu umilinţă să mă împărtăşesc cu Sfintele Tale Taine, acum şi în timpul morţii mele, iar în ora despărţirii mele, cu bucurie să se suie sufletul meu la Tine, fără de nicio frică, întrebare sau împiedicare să trec vămile văzduhului, intrând în mărirea Ta cea cerească. Ajută-mi, Doamne, ca să Te măresc în veci, să mă închin Numelui Tău Celui Sfânt. Amin".\

Citeste si: Joia Mare. Ce NU ai voie sa faci. Traditii si obiceiuri

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

sursa: dcnews.ro

 

Citește și:

Raluca de la ''Puterea dragostei'' a recunoscut totul public: ''L-am inselat astazi pe Ricardo''

Se aprind spiritele in casa "Puterea dragostei"! Roxana si Deea ajung la cutite! Deea sustine ca Alexandru Bobicioiu o place pe Roxana! Afla la anume se va ajunge,...

Horoscop zilnic 25 aprilie: Ploua cu BANI din cer pentru aceasta zodie

Live Stream Online "Bravo, ai stil! Celebrities" - Editia de joi, 1 octombrie - VIDEO

Rezultate Loto 6 din 49, joi, 1 octombrie. Numerele extrase astazi - Joker, Noroc LIVE


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies