Pasiunile nestiute ale lui Keremcem

,

Keremcem este unul dintre cei mai indragiti actori din Romania si unul dintre artistii rasfatati ai Turciei.

In curand revine in casele romanilor intr-un nou serial de succes, "Dragoste si secrete", la Kanal D, in care va interpreta un personaj dur, Ali, mereu in cautarea adevarului si a dreptatii.

Carismatic si iubit de reprezentantele sexului frumos, Keremcem adora filmele de animatie si a raspuns afirmativ la propunerea de a fi "vocea" unei ratuste in comedia "Ratusca cea urata", la lansarea pe marile ecrane din Turcia.

De altfel, artistiul este pasionat de acest gen cinematografic si a introdus elemente de animatie inclusiv in videoclipurile sale.

Legatura sa cu acest domeniu nu se opreste aici, Keremcem fiind cautat de reprezentantii Walt Disney pentru a compune doua melodii ale coloanei sonore a filmului “High School Musical 2”.

Una din cele mai frumoase surprize pe care viata i le-a oferit a fost lansarea in 2014 a unui film ce are la baza viata sa, cu titlul Iskir, o combinatie intre film de actiune si animatie.

Daca s-ar fi nascut in Statele Unite, cu siguranta ar fi stralucit pe Broadway, pentru ca o alta mare pasiune a actorului sunt musicalurile. Si viata i-a dat prilejul de a performa din punct de vedere muzical in cateva productii de gen; „Notre Damme de Paris”, „Grease”, „The Wonders of Wonder” si „Lüküs Hayat” si a jucat in proiectul „Broadway to Istanbul”, sub conducerea lui Haldun Dormen.

Carismaticul actor este plin de surprize si cu siguranta un artist complet. Incepand din 15 iulie va oferi telespectatorilor  din Romania un alt regal actoricesc in serialul "Dragoste si secrete", de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

ASTAZI, de la ora 20:00, Kanal D le aduce fanilor serialelor turcesti productia „Dragoste si secrete”, o captivanta poveste despre iubire si devotament!

Topul sărăciei: Eurostat anunță că România, Bulgaria și Ungaria plătesc cele mai mici salarii

ASTAZI, de la ora 20:00, Kanal D le aduce fanilor serialelor turcesti productia „Dragoste si secrete”, o captivanta poveste despre iubire si devotament!

Ea este noua cucerire a celebrului Keremcem! Iata cine este frumoasa cantareata care i-a furat inima indragitului actor si cum au fost surprinsi!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies