Parlamentarii nu vor duce grija zilei de maine la batranete! Vor primi mii de lei in plus pe luna

V-ati gandit cum ar fi sa va ajunga pensia pentru toate: medicamente, mancare, plata facturilor si eventual pentru haine si vacante?

Legile din tara noastra se fac dupa principiul cine-mparte, parte-si face! Parlamentarii au avut grija ca pensiile speciale sa fie indeajuns de mari pentru ca doamne, precum Vasilica Miron sa nu se mai planga ca nu castiga suficient pentru a merge la coafor, iar domni precum acesta sa nu mai ofteze ca nu isi poate imbraca volanul in piele sau nu-si pot permite niste jante la masina.

Au venit, n-au venit la lucrari, s-au afirmat sau au dormit in banci, legea e una pentru toti. Intre 1500 si 4400 de lei in plus pe luna, atat ar urma sa primeasca alesii. Sumele se stabilesc in functie de numarul mandatelor de parlamentar.

Discutiile nu au fost deloc pasnice. Unii s-au revoltat de-a binelea. Nici Valeriu Zgonea si nici Calin Popescu Tariceanu nu au venit la dezbateri sau la vot. Intr-un final, senatorii si deputatii au decis. Vor primi pensii mult mai mari decat ale romanilor de rand.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate