Parea o fetita normala, insa parintii au fost ingroziti cand si-au dat seama ca ochii ei arata diferit in fotografii! Ce se ascunde in spatele scanteii din ochiul stang

Tyraah Bell-Lama a fost diagnosticat cu rentinoblastom, o forma rara de cancer ocular.

Tyraah avea doar 8 luni cand mama ei, Jade Bell, in varsta de 27 de ani, a dus la medicul ei de familie din Berkshire, Regatul Unit. Femeia era ingrijorata ca fetita avea o stralucire ciudata in spatele ochilor, intr-o fotografie recenta.

Doctorii au supus-o unui set de analize de sange si teste de imagistica medicala, in urma careia a fost diagnosticata de retinoblastom, o forma rara de cancer ocular, in Ajunul Craciunului din 2014.

Dupa cateva saptamani, a fost supusa primei runde de chimioterapie din cele 6 care i-au fost prescrise. Din fericire, tratamentul a fost un succces. In afara de efectele secundare obisnuite, din cauza carora a fost internata de mai multe ori, nu a suferit alte complicatii.

In prezent, fetita are 3 ani si este consultata la fiecare opt saptamani, pentru ca doctorii sa se asigure ca boala nu a recidivat.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate