Parca sunt blestemati! Mai multi batrani sunt loviti de viitura an de an

Oamenii spun ca nici bine nu li se usuca locuintele si iar vine urgia. Mare necaz a venit pe capul oamenilor din comuna Dragotesti!

Digul raului Teslau s-a rupt azi-noapte, iar apa a navalit in curti si in case. Zeci de locuinte sunt afectate.
Puhoaiele le-au distrus toata agoniseala. In unele case, nu se mai poate locui. Disperati, oamenii au incercat sa-si salveze animalele si lucrurile din calea apelor.

La lumina zilei, satul pare ca pluteste pe un lac. Atat de mult a plouat. In ajutorul satenilor, au venit pompierii. Pregatiti pentru ce e mai rau. Pana si un utilaj venit sa-i ajute pe localnicii din judetul Dolj a ramas impotmolit in noroi.

Si in Olt este prapad! Cu lacrimi in ochi, localnicii au plecat sa doarma pe la rude. Se tem pentru vietile lor. Oamenii au retrait clipele de cosmar din 2005, cand satul a fost scufundat sub ape. „Am ramas doar cu izmenele de pe mine(…). Am luat viata de la capat.”, ne marturiseste un satean.

Si in judetul Dambovita, au aparut probleme din cauza ploilor abundente din ultima perioada. In comuna Rascaieti, oamenii s-au trezit cu suvoaiele in curte. Iar vestile de la meteorologi nu sunt bune. Nu scapam de ploi nici in urmatoarele zile!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate