Paravan special pentru Cristina! Cum va reactiona participanta cand va afla cine este barbatul sosit pentru ea si ce poveste de viata ascunde acesta

Urmarita de umbrele trecutului, Cristina a asteptat cu nerabdare ridicarea paravanului.

Cristina s-a aratat foarte entuziasmata de misteriosul barbat, afland ca este de origine aromana si l-a considerat ca fiind cel mai frumos cadou de Craciun.
"Doamana Gabriela, mi-ati dat cadoul de Craciun! Daca Giogiu este machedon de-al meu, gata nu mai am nevoie de cadou de Craciun! Bine ai venit aromane!", a spus Cristina.

Cristina a trecut prin cele mai mari emotii, pentru prima data la paravan, deoarece barbatul care a venit pentru ea nu era nimeni altul decat primul ei iubit.
"Ce cauti la paravanul meu, vrei sa deschizi ranile trecutului? Ai fost primul barbat din viata mea, mi-ai facut inima cioburi, ranile sunt prea adanci!", a zis Cristina.

Insa barbatul nu a reusit sa pastreze prea mult timp misterul si i-a marturisit Cristinei ca este primul ei iubit, alaturi de care a trait cele mai frumoase clipe in tineretea lor.
Barbatul a recunoscut ca au avut o poveste de dragoste superba si ca au fost la un pas de a se casatori, la finalul liceului, insa la un moment dat totul s-a destramat si fiecare a luat-o pe drumul lui.
In semn de respect si iubire, Giogiu i-a daruit un cadou de suflet, sperand ca astfel o va sensibiliza pe Cristina si o va determina sa ridice paravanul. Iata cum a reactionat participanta la deschiderea cadoului si ce decizie a luat aceasta in legatura cu primul ei iubit:

##VIDEO172198##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate