Papanasi copti, cu smantana

Editor: Maria Niculae
Actualizat: 03 oct 2020, 21:30

Desert romanesc!

 

Papanasi copti cu smantana
Desert romanesc
Infrediente
1.5 kg branza dulce de vaca
200g faina
50g gris
2 oua
100g unt
150g zahar
300g smantana
Fierbeti grisul in putina apa clocotita cu putin unt, amestecati cu branza de vaca data prin sita, faina, ouale si zaharul. Compozitia se portioneaza in palma uda, papanasilor li se da forma rotunda, se bat putin si se aseaza in tava unsa si se dau la cuptor pentru coacere.
Se servesc calzi, cu smantana deasupra.

Infrediente

1.5 kg branza dulce de vaca
200 g faina
50 g gris
2 oua
100 g unt
150 g zahar
300 g smantana

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mod de preparare

Fierbeti grisul

in putina apa clocotita cu putin unt, amestecati cu branza de vaca data prin sita, faina, ouale si zaharul. Compozitia se portioneaza in palma uda, papanasilor li se da forma rotunda, se bat putin si se aseaza in tava unsa si se dau la cuptor pentru coacere.
Se servesc calzi, cu smantana deasupra.