Pagina de Facebook a emisiunii "Vrei sa fii milionar" are peste 100.000 de fani! Vezi cum a reactionat Virgil Iantu! VIDEO

Pagina de Facebook a emisiunii Vrei sa fii milionar are 100.000 de fani! Vezi cum a reactionat Virgil Iantu! VIDEO

Pagina de Facebook a emisiunii "Vrei sa fii milionar" a adunat 100.000 de fani, iar cu aceasta ocazie Virgil Iantu a transmis un mesaj special pentru toti cei care il urmaresc pe Facebook.

Prezentatorul emisiunii i-a salutat pe toti cei peste 100.000 de fani care ii sunt alaturi atat lui cat si emisiunii "Vrei sa fii milionar".

"Am ramas placut surprins ca ne-am adunat atat de repede 100.000 de prieteni. Va multumesc pentru acest lucru si chiar daca nu sunt prezent cu mesaje mai tot timpul sa stiti ca va citesc mesajele zilnic", le-a transmis Virgil fanilor emisiunii "Vrei sa fii milionar" prezenti pe Facebook.

Insa suprizele nu se termina aici!

Concursuri. Curiozitati. Premii. Topuri. Melodia saptamanii. Si zeci de castigatori! Sunt doar cateva dintre activitatile pe care Kanal D vi le-a pregatit pe paginile de Facebook „Kanal D Romania” si „Vrei sa fii milionar”, pagini care insumeaza in prezent aproximativ 140.000 de fani.

Pe
http://www.facebook.com/Vreisafiimilionar poti vedea mesajul lui Virgil Iantu in cinstea celor peste 100.000 de fani de pe Facebook.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate