Pacienţii vor fi lăsaţi să moară, ambulanţele au interzis să-i transporte la spital! Decizia a fost luată de autorităţi

,
spitale
Paicenţii vor fi lăsaţi să moară, ambulanţele au interzis să-i transporte la spital

Pandemia de coronavirus obligă conducerea unor spitale să recurgă la măsuri extreme din lipsă de locuri. Pacienţii nu vor mai fi transportaţi la spital.


In articol:

Decizia a venit după ce pandemia de COVID-19 a atins cote maxime în mai multe ţări ale lumii, autorităţile au hotărât astfel, persoanele care ajung din diverse motive în stare critică, iar șansele de supraviețuire sunt mici, nu vor mai avea nicio șansă să primească ajutor medical la vreun spital. 

Unde se va aplica aceasta măsură?

Această măsură se va implementa în SUA, autorităţile din Los Angeles au decis să recurgă la această măsură extremă, pentru că spitalele sunt arhipline, iar cadrele medicale nu mai fac faţă.

Ce hotărâre au luat autorităţile medicale

Decizia a fost luată în cazul persoanelor cu şanse mici de supravieţuire. Autorităţile medicale din Los Angeles au interzis ambulanţierilor să mai aducă la spital persoanele în stare gravă, care nu mai au nicio şansă de supravieţuire.

Astfel, fie că sunt victime ale unor accidente rutiere, infarcturi, persoane împușcate sau bolnave, aceste persoane cu șanse de supraviețuire mici nu vor fi transportați la niciun spital de către ambulanțieri. Singura șansă pe care au este aceea de a răspunde favorabil la manevrele de resuscitare făcute de cadrele medicale de pe Ambulanță.

Citeste si: Lockdown până la sfârșitul lunii ianuarie. Unde a fost adoptată măsura?

De asemenea, ambulanţierii au primit ordin să folosescă cât mai puţin din rezervele de oxigen, acest lucru doar în cazurile în care situaţia o impune, a relatat CNN.

Oamenii sunt sfătuiți să sune la numărul de urgență 911 doar dacă este o “urgență absolută”. Pentru persoanele care nu au o urgență medicală, timpul de așteptare al unei Ambulanțe  poate dura pâna la 18 ore.

Situația în sudul Californiei este una disperată, iar în Los Angeles sunt internate peste 7.500 de persoane infectate cu noul coronavirus. Din păcate, șansele multor pacienți sunt extrem de limitate, având în vedere că în toată metropola mai sunt doar 17 paturi libere.

Citeste si: Lockdown până la sfârșitul lunii ianuarie. Unde a fost adoptată măsura?

 

Citește-ne pe
Citește și:

Lockdown până la sfârșitul lunii ianuarie. Unde a fost adoptată măsura?

Florin Cîțu răspunde cu o fotografie după atacul lui Ludovic Orban

Scandal ca la ușa cortului! Elena Ionescu și Cristina Șișcanu s-au luat la ceartă în direct! De la ce a pornit totul

Restricții de circulație! Oamenii nu pot intra şi ieşi din aceste zone decât cu motive justificate

Care este, de fapt, motivul pentru care elevii vor avea două vacanțe de Paște în 2021

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies