Ozgur, “gest” extrem! Afla cum va reactiona tanara la refuzul lui Faruk si ce anume i se va intampla, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Mireasa din Istanbul", de la ora 20:00, la Kanal D!

Ozgur realizeaza penibilitatea situatiei in care se afla si “recurge” la un gest extrem.

Sureyya este bulversata complet dupa momentul in care si-a surprins sotul il bratele lui Ozgur.Sotia lui Faruk nu este multumita de explicatia prin care acesta isi “justifica” gestul iar tensiunea dintre ei se adanceste.

Ozgur, secretara firmei Boran, care este si nepoata lui Okan, are o cadere nervoasa atunci cand afla, chiar de la barbatul de care era indragostita, Faruk, ca totul a fost o greseala. Ozgur realizeaza penibilitatea situatiei in care se afla si “recurge” la un gest extrem.

In vreme ce intre Sureyya si Faruk se petrec “intamplari” de neinteles, complicandu-le semnificativ viata, in cuplul Fikret - Ipek totul decurge perfect. Acestia se bucura, mai mult ca oricand, de iubire si familie.

Citeste si: Actorii din serialul "Mireasa din Istanbul", in cele mai trasnite ipostaze! Iata cum a fost surprinsa celebra Asli Enver alaturi de "cumnatii" sai, Fikret si Osman, in spatele camerelor de filmat!

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate