Ozcan Deniz, prima aparitie pe scena, dupa divort! Iata ce stare de spirit are celebrul actor si cum a fost surprins dincolo de problemele care il chinuie in viata personala!

Ozcan Deniz este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori din Turcia, care s-a remarcat prin multe roluri de exceptie.

Celebrul actor, Ozcan Deniz, pare sa fie urmarit de ghinion in ceea ce priveste viata personala, deoarece a divortat recent de tanara lui sotie Feyza Aktan.

In ciuda faptului ca nimeni nu a privit cu ochi buni casatoria lui cu o femeie mult mai tanara, Ozcan Deniz a crezut foarte mult in mariajul cu Feyza Aktan, pe care a venerat-o deoarece i-a implinit cel mai frumos vis, acela de a deveni tata.

La cateva zile dupa ce a anuntat public divortul de mai tanara lui sotie Feyza Aktan, celebrul Ozcan Deniz si-a facut prima aparitie pe scena.


Se pare ca in ciuda problemelor prin care trece, Ozcan Deniz a decis sa revina la prima lui dragoste, muzica. Acesta a susținut un concert pe o scena importanta din Girne, localitate din zona Ciprului Turcesc.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate