Ozcan Deniz (Kahraman) frange inimile telespectatoarelor din intreaga lume! Acesta este un artist complet care imbina cu succes actoria cu muzica! Iata ce gen muzical abordeaza si cat de reusite sunt videoclipurile sale

Desi este unul dintre cei mai talentati actori din Turcia, Ozcan Deniz nu renunta la prima sa dragoste, muzica.

Sarmantul actor este insusi o poveste de dragoste. Acesta este actor, scenarist si cantaret de mare succes atat in Turcia, cat si peste hotare. Publicul din Romania il stie din serialul difuzat de Kanal D: "Havin: Doua vieti, o dragoste", iar acum poate fi urmarit in serialul "Ziua in care mi s-a scris destinul”, in care interpreteaza un rol genial.

Ozcan Deniz canta, compune si joaca roluri de neuitat, prin intermediul carora a devenit cunoscut in multe tari. Pe langa calitatile actoricesti, artistul se poate lauda cu o voce sublima, al carei timbru starneste emotii.
Se stie ca Ozkan Deniz este un mare cuceritor, iar pana acum nicio femeie nu a reusit sa il cuminteasca pe celebrul celibatar. Insa acesta nu duce lipsa de admiratoare, care il idolatrizeaza datorita melodiilor sale romantice, dar si datorita rolurilor sale magistrale.

Carismaticul actor a afirmat in repetate randuri ca nu s-a casatorit pana acum deoarece se teme de divort. Acesta este ingrozit de ideea ca intr-o zi ar ajunge sa se desparta de persoana iubita.
Ozcan Deniz poate fi urmarit de luni pana vineri in serialul "Ziua in caare mi s-a scris destinul", de la ora 20:00, care atrage seara de seara milioade de telespectatori.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate