Ozcan Deniz, Kahraman din "Ziua in care mi s-a scris destinul" provine dintr-o familie extrem de saraca: "Locuinta noastra era demolata noaptea si ziua se construia din nou" Uite ce era nevoit sa faca zilnic alaturi de fratele lui

Ozcan Deniz nu s-a rusinat niciodata cu trecutul lui, ba mai mult i-a dat voie unui jurnalist celebru din Turcia sa publice detalii despre viata lui.

Özcan Deniz s-a nascut in anul 1972, la Ankara, intr-un cartier sarac de periferie.Chiar daca s-a mutat din Ankara la Aydın, familia Deniz a locuit tot intr-un cartier sarac si cu locuinte provizorii.

Actorul i-a declarat jurnalistului: „Familia mea era formata din opt persoane :4 fete, fratele meu, eu, mama si tata. Pana la varsta de cincisprezece ani, locuinta noastra era demolata noaptea si ziua de construia din nou.„

Tatal sau nu muncea, familia nu avea bani. inca din copilarie, Özcan a lucrat, alaturi de fratele lui, la o fabrica de pavaje. in fiecare dimineata, cei doi frati mergeau pe jos la fabrica un drum de o ora. Se intrebau reciproc: „Noi vom merge tot timpul pe drumul asta? Asta va fi viata noastra?" (sursa Viata cu aroma de cafea)

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate