Ozcan Deniz, actorul principal din "Ziua in care mi s-a scris destinul", acuzat ca are o legatura cu o tanara de 19 ani! Reactia actorului a fost una fara precedent. Uite ce a spus!

Actorul de notorietate, Ozcan Deniz, a fost supus unei tirade de articole defaimatoare conform carora ar avea o relatie cu o femeie cu mult mai tanara decat el.

"Sigur ca va cunosc atat cat sa inteleg ca va straduiti sa aduceti prejudicii personalitatii mele tocmai in saptamana lansarii filmului. Si mai stiu ca multi dintre voi sunteti materialisti intr-o structura fara coloana vertebrala. Fara a avea nicio informatie, sustineti ca am o relatie cu o fata de 19 ani, credeti in persoane avide dupa publicitate si incercati sa ma denigrati, nu puteti face o reglare a limbii si condeiului si aduceti o inventie a voastra, devenita barfa, la dimensiune de calomnie si ma obligati sa scriu aceste randuri.

Exceptand jurnalistii de monden adevarati, va spun ca multi dintre voi nu sunteti jurnalisti. Este o realitate : faptul ca incercati sa strangeti notorietate, in emisiuni de barfa unde taiati si spanzurati pe unul si altul, in timp ce cariera voastra s-a terminat sau e sub semnul intrebarii." sursa ("Viata cu aroma de cafea")

A video posted by Özcan Deniz (@ozcandeniz) on

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate